mynewspapers.net

Miljömässiga volontär möjligheter

Miljömässiga volontär möjligheter


Miljöfrågorna är ständigt att göra rubriker, och många människor är oroade över hälsa av miljön för kommande generationer. Som sådan, har många frivilliga program lagts upp över hela världen att främja miljöskydd. Volontärarbete är en givande erfarenhet som hjälper stärka meritförteckningar och college program. Som är intresserade av miljöfrågor kan överväga att gå med sådant projekt.

The Nature Conservancy

The Nature Conservancy är en organisation som grundades 1951 som arbetar för att bevara och skydda ekologiskt viktiga landområden och vattenvägar. Det fungerar i alla 50 stater och i mer än 30 länder. Volontär möjligheter finns i USA, från att återställa ett oyster rev i Florida's Indian River Lagoon att skydda inhemska arter runt Wyoming är Red Canyon Ranch eller städa upp North Carolinas mullrande Bald Mountain.

Rippel Afrika

Rippel Afrika är en välgörenhetsorganisation som utvecklar program specifikt i Malawi. Frivilliga placeringar program finns tillgängliga som inbegriper miljörelaterade ämnen. Potentiella volontärer behöver diskutera sina färdigheter med frivillig placering tjänstemän för organisationen att sätta ihop ett lämpligt projekt. Miljöprojekt kan inkludera träd plantering, skapandet av gemenskap trädgårdar, att bygga bränslesnåla spisar för hemmabruk och även biodling eller fisk jordbruk. Tidigare volontärer har startat en miljö klubb som fortfarande pågår genom rippel Afrika, som bland annat har etablerat en plantskola.

Patagonia volontär

Patagonia är ett geografiskt område som omfattar de sydligaste delarna av Sydamerika, särskilt i Argentina och Chile. Patagonia volontär är en organisation som sätter upp volontärer i ett antal program baserat på deras färdigheter och intressen. Miljömässiga volontär möjligheter är relaterade till skyddet av miljön, miljömedvetenhet och hållbar användning av naturresurser. Ett program fokuserar särskilt på att stödja samhällen som påverkas av icke-hållbar utvinning metoder. En annan frågar volontärer för att hjälpa lokala lärare satt ihop paket för att hjälpa till att sprida medvetenhet om miljöproblemen i Patagonien.

Reef Check

Reef Check är en ideell organisation som grundades 1996. Det är hängivet till skydda och bevara tropiska korallrev och California steniga grynnor. Volontär möjligheter är tillgängliga för individer över hela världen. Dykare kan delta i organisationens EcoDiver utbildning, som kvalificerar dem för att arbeta med korallrev undersökning lag anställd av Reef Check i mer än 90 länder i världen. Det finns också möjligheter i uppsökande verksamhet, PR och gemenskapen organisera. Reef Check huvudkontor, beläget i Pacific Palisades, Kalifornien, måste också administrativa volontärer. Mer praktisk volontärarbete möjligheter är tillgängliga för fritids och professionella dykare som Marina forskare.