mynewspapers.net

Middag Party menyförslag

Middag Party menyförslag


Middagsbjudningar kan ha menyer uppbyggda kring ett särskilt tillfälle som den 4 juli, Thanksgiving och jul. Middagsbjudningar kan också kretsa kring en viss kategori av livsmedel. Till exempel kan en middagsbjudning inriktas på sådan regional mat som New England skaldjur som med en traditionell New England clambake. En annan regional betoning kan fokusera på Cajun kryddig mat. Middagsbjudningar kan också förekomma i många olika typer av platser. Du hittar menyn idéer som passar någon typ middag part du vill vara värd för eller delta.

Kyrka middagar

Vissa kyrkliga middagsbjudningar, såsom pot luck middag, har ingen formell meny. Den andra ytterligheten, en kyrka-organiserade middag part som en formell fundraiser dans har en välorganiserad menyn som utarbetats av en professionell kulinariska personal på anläggningen där kyrkan innehar funktionen. En medelväg, kan kyrkliga middagsbjudningar har måttligt anordnade i menyer som spaghetti kvällsmat middagsbjudning, skinka och bönor kvällsmat middagsbjudning, en hummer festival middagsbjudning eller ens Ungdom grupp pizza part. Du kan hitta ett exempel på en grill stil middagsmeny för en kyrklig middagsbjudning på webbplatsen nyheter-Record. Två gånger om året, samlar Mount Hope United Church of Christ församlingen för en grill middagsbjudning med en meny som innehåller kycklingpaj, grillad skinka med en speciell sås, coleslaw, potatissallad, gröna bönor, pickles och ett urval av desserter. Ett tips för de som deltar i en husmanskost kvällsmat: ovanliga rätter, även om enkelt, har ofta stor popularitet på potlucks. Överväga att göra ditt bidrag något som en etnisk gurka och kokt-ägget sallad, tomat-frankfurter sallad eller taco sallad.

Etniska middagar

Kommer etniska ger ett annat exempel på en ovanlig och intressant middagsbjudning. Till exempel för en polsk stil middagsbjudning, serverar en meny med sill i pepparrotssås, ägg i våren sås, kall stekt fläskkarré, polsk stil nötkött buljong, kött och svamp soppa bakverk, stekt kyckling med babka-russin fyllning, äpplen i ugn med ligonberries, rödkål bräserad med vin och blomkål Polonnaisse som beskrivs på webbplatsen polska American Journal. Eller, för en middag part med indiska etnisk mat du kan välja en meny såsom räkor tikka med färsk mangochutney, krispiga okra sallad och kylda banan och pistasch Risgrynsgröt som beskrivs på webbplatsen Epicurious.

Vegetarisk

För en vegetarisk middag part, erbjuder en meny som paprika och röd peppar soppan med pistage puré, Medelhavet couscous kål rullar, rostade rotsaker med friterad och deep-dish äppelpaj som beskrivs på webbplatsen äta bra. Ett annat exempel menyn för en vegetarisk middag part omfattar herbed yoghurt dip, orzo-fyllda paprikor med fetaost, oliver och färska örter och lemony spenat med vitlök och varm paprika som beskrivs på webbplatsen kock-menyer.

Traditionella

Någon traditionell middag festmenyer inkluderar sådana menyer som sju-rätters smör-pocherad stjärtar med kaviar mousse beskrev vad är matlagning webbplats. Denna meny innefattar Get ost medaljonger, rostade Oliver med fänkål och citron, tomat-basilika krabba sträva, Halstrad hösten spice pilgrimsmusslor med tranbär sylt Pinot Gris fikonkaktus sorbet, smör-pocherad stjärtar med kaviar mousse och Dijon senap sås, enskilda ost plattor med tre ostar, sötkörsbär och hasselnötter och smält choklad tårta. Menyn med titeln "Varma och mysiga" på webbplatsen för kock-menyn ger ett annat exempel på en traditionell middag Festmeny. Denna meny innefattar ryktade nötter, pumpa och apple soppa, grillad lax med koriander pesto, gult ris, rostade rödbetor sallad med rostade valnötter och citrus vinägrett, ett sortiment av kex och bröd och varm äppelcider.