mynewspapers.net

Mexikanska parten inredningsidéer

Mexikanska parten inredningsidéer


Om du fira Cinco de Mayo eller bara ett tema kulturevenemang, skapa en "Fiesta tid" mexikansk fest med ljusa färger, flaggor och affischer i Mexiko. Dekorationer med färger av landet, landet och staden scener, traditionella (men enkel) musikinstrument och andra fantasifulla idéer. Involvera gäster i utsmyckning processen och komma i kostym.

Decorating Tillbehör

Köpa en mängd olika ljusa mexikansk-tema dekorationer med rött, grönt och vitt, som landets flagga och banderoller. Andra dekorationer kan inkludera maracas, Sombrero, uppblåsbara kaktusar, lilla fiesta eller Chili peppar lampor, dörren täcker, serapes, resor affischer av Mexiko och pappersservetter, tallrikar, brickor och koppar. Du kan köpa komplett Utsmyckning kit på sådan part leverans butiker som Oriental handel eller partiet köpman (se resurser) som inkluderar en vägg väggmålning, mexikanska dansare siffror (att klippa ut och klistra på Muralmålningen) och andra tema accenter.

Inredningsidéer

Dekorera ytterdörren med en festlig täck med ett tecken som "Cantina de (namn på värdar)." Häng resor affischer, mexikanska flaggor och konst skrivs ut på väggarna tillsammans med de små lamporna runt dörröppningar eller accenting brickor av mat på tabellen förfriskning. Om med hjälp av en komplett Utsmyckning kit, bifoga mexikanska väggmålningar och scener på väggarna och urtag dansande figurer. Hänga serapes och fransade sjalar över stolar, låg ett antal maracas runt den festlokal på tabeller för gäster att spela med. Blåsa upp kaktusarna och placera dem i hörnen av rummet eller som en central på förfriskning eller drink tabell. Gör jätte mexikanska mjukpapper blommor att infoga i stora vaser.

Tips

Lägg gäster i den festliga stämningen innan partiet genom att skicka mexikansk-tema inbjudningar (på spanska, för skojs skull). Uppmana dem att bära Sombrero, serapes eller klä upp i folkdräkt. När gästerna går i, spela livlig mexikansk festivalen musik och sånger och hälsar dem på spanska med "Hola!" och "Como Esta!" Uppmuntra dansa i takt till musiken, alla en del av de övergripande dekorationerna. Mat är en viktig del på festen; dekorationer kan inkludera mexikansk mat på tabellen förfriskning, till exempel majstortillas med salsa, guacamole dip och hemmafixare tacos.