mynewspapers.net

Metoder att hänga handdukar

Metoder att hänga handdukar


Om du helt enkelt kasta handduken på racket eller rack din hjärna försökande till räkna ut hur du visar en handduk ordentligt, finns det många metoder att hänga handdukar. De olika metoderna för handduk display förmedla olika saker om vem du är och hur du hålla ditt hem. Plocka rätt metod för dig är ett bra sätt att hålla din badrum tidy och ser trevligt.

Håll det enkelt

Enkla hängande metoder är bäst för de som vill ha funktionalitet och enkelhet i deras badrum inredning. Vika handdukar i hälften (hamburger stil) över räcket är det bästa sättet att låta handdukar torka efter användning. Du kan använda denna metod för handdukar också. För att få handdukar torra snabbt, du vill exponera så mycket av den handduk yta i luften som du kan. Så, falsning dem i hälften över baren ser till att ingen av de handduk yta vidrör någon annan del av handduken, som hjälper till med funktionalitet.

Skiktning handdukar

Mer utsmyckade stilar att hänga handdukar får använda en skiktad metod. Vik en handduk över den hängande bar och placera en mindre handduk som viks på samma sätt ovanpå den större handduken. Du bör kombinera färger och stilar av handdukar på ett sätt som ser tilltalande för ögat. Alltid sätta mindre handdukar ovanpå den större handduken; annars, de kommer inte att ses.

Mångfald är nyckeln

Det bästa sättet att hänga en handduk kan vara att titta på ditt badrum och bedöma vilken typ av stil passar det. Du bör ha en mängd olika metoder för att lagra handdukar, såsom att ha några rullade, några hängande och andra vikta. Inte layer alla handdukar i badrummet. Har några handdukar som är lager och andra som hänga av sig själva. Dessutom bör du hänga handdukar inte bara på rack utan också på dusch fixturer eller andra badrumsmöbler.

Handdukar

En Visa handduk är en handduk som innehåller broderi eller konstruktioner och som används i badrum. Visa handdukar bör hängas nära en diskho eller fåfänga, så gästerna kan använda dem efter deras handtvätt eller tillämpar make-up. Visa handdukar inte bör läggas i lager, eftersom de är vanligtvis mycket utsmyckade och utarbeta till att börja med. Kan du hänga en handduk eller Visa handduk nära duschen också, så gästerna kan använda dem som tvätta kläder.