mynewspapers.net

Mest populära Wedding Cake Toppers

Mest populära Wedding Cake Toppers


En av de viktigaste kontaktpunkterna på en bröllopsfest, förutom brudparet, är eftertraktade bröllopstårta. Toppning bröllopstårta har blivit en gemensam praxis oavsett storleken på antingen i receptionen eller kakan. Populära bröllop kaka toppers variera eftersom de återspeglar personlig stil med paret och deras bröllopstema.

Figuriner

Figurer, som de som skildrar både bruden och brudgummen, har varit brukligt cake topper val i många år. Sådana typer av slagklippare finns i alla former, storlek, kläder skildringar och etnicitet. Detta kan par anpassa deras bröllopstårta genom att välja cake topper som representerar dem bästa. Även roliga figurer finns dessutom tillgänglig för användning, till exempel sådana där faux brudgummen bifogas faux bruden via en boll och kedja. Efter en vintage tema, Använd bröllop topper från bröllop av brudens eller brudgummens föräldrar om tillgängliga.

Blommor

Blommor roll en framträdande i bröllop, från brudbukett att mottagning hall dekorationer. Men vanligtvis reserverad för att dekorera tabellen bröllopstårta, kan blommor bli en integrerad del på tårtan själv när den används som en cake topper. Välja blommor som matchar eller samordna med andra blommorna användas under hela bröllopet. För att ha tårta utseende designad med bröllop i åtanke, Använd en blommig cake topper som är en identisk, men miniatyr version av brudens bukett.

Grädde och godis

Fondant och royal icing är två alternativ för att skapa en topper begränsas endast av fantasi och skicklighet av bröllop tårta dekoratör. Isbildning kan konstrueras för att se ut nästan som något bruden och brudgummen välja. Godis kan dessutom användas för att ytterligare accentuera isbildning dekoration. Till exempel om paret gillar jakt, be den dekoratör använda florsocker för att skapa kalkoner eller rådjur på toppen av kakan.

Isskulpturer

Isskulpturer kan användas som en bröllopsfest decorating pjäs som uppmärksammar och formas att representera vad som helst. Har en miniatyrversion av den primära skulptur att sitta ovanpå bröllopstårta och använda strategiskt placerade ljus att reflekteras det.