mynewspapers.net

Menyn idéer för 1: a födelsedagsfest

Menyn idéer för 1: a födelsedagsfest


När du börjar planera mat för en första födelsedag, kom ihåg att barn inbjuder dig förmodligen inte kommer att äta en massa mat-- men deras föräldrar och andra vuxna gäster kommer. Planera en meny som har gott om baby-friendly artiklar och livsmedel för vuxna också. Kakan är förmodligen den viktigaste delen av en första födelsedag menyn, så ordning eller baka en som binder fast partiets tema.

Barnmat

Servera ett sortiment av livsmedel som barn älskar. Kom ihåg att medan några ett-åringar kommer att ha gott om tänder, inte kommer, andra så fungerar objekt som kommer att glädja både. Också, gå för en mängd olika livsmedel snarare än en massa ett objekt. Anser att mat som små tärningar av mild ost, styckade frukt, litet mellanmål kex, låg-socker torr spannmål och yoghurt kopparna.

Vuxen mat

Medan vuxna kan dela med sig av maten med spädbarn, måste de andra alternativ också. Ge en rå veggie bricka, dip, och chips och salsa. Lägga till en mängd olika smörgåsar, Kycklingsallad och kallskuret. Också att kasta i en skål med potatissallad eller coleslaw från din favorit deli eller livsmedelsbutik.

Födelsedagstårta

Födelsedagstårtan är en viktig del av en första Födelsedagsfirande. Många föräldrar ger födelsedag ungen sina egna kaka så att han kan krossa det och gräva i. Om du vill göra det, tycker om att ha cupcakes. Du kan ge hedersgäst en stor cupcake och ge mindre cupcakes för alla andra. Om du vill beställa en genomarbetad födelsedag tårta som går längs med partiets tema från ett bageri, kan bagaren sannolikt gör en mindre replik för födelsedag hedersgäst.