mynewspapers.net

Meny problem i "Age of Empires III: asiatiska dynastierna"

Meny problem i "Age of Empires III: asiatiska dynastierna"


Age of Empires III: asiatiska dynastierna är den andra expansionen släpptes för tredje spelet Age of Empires. De asiatiska dynastierna release täcker gameplay i Indien, Kina och Japan med kampanjer i någon av de tre nationerna. Spelet var skapad av Ensemble Studios och Big Huge Games, sedan produceras av Microsoft Game Studios. En Mac-version släpptes men Mac-versionen gjordes av MacSoft spel.

Mac meny problem--Ingen Text i menyn eller på knapparna

Ett vanligt problem som upplevs av Mac-användare spela Age of Empires III: asiatiska dynastierna saknar text, till exempel text som identifierar knappar och menyalternativ. Det är lätt att fixa: öppna skärmen huvuddator och leta upp ikonen Age of Empires III. Högerklicka på ikonen och välj "Visa paketets innehåll". Gå sedan till "Resurser", sedan "speldata FR." Välj "Teckensnitt." Öppna filen "Fonts2.xml." Det fixar text problemet i Mac-datorer.

PC-menyn problem--Svart eller otydlig menyskärmen

Många PC-användare som antingen har ett integrerat grafikkort eller ett föråldrade grafikkort har upplevt problem med skärmarna menyn och gameplay som förekommer allt svart, även om menyknapparna kan förbli synlig. Om skärmen inte är helt svart, kan det vara otydlig eller annars oklar. Alternativ för att åtgärda problemet inkluderar uppdatera grafikkortet eller eventuellt uppdatera drivrutinerna om du inte gjort det på ett tag. Du kanske byta ut grafikkortet för en nyare, kompatibla grafikkort eller byta ut datorn om hela systemet är i nöd.

PC-menyn problem--Spelet kraschar

Spelet kraschar på datorer med Age of Empires III: asiatiska dynastierna är sällsynta. De flesta användare som upplever spelet kraschar verkar ha haft allt fungerar bra tills spelet plötsligt fryser inom stunder för att öppna programmet. Detta är ofta eftersom användaren ändrade inställningen eller uppdaterat en förare efter föregående gaming session. Den enklaste fix är att gå in i din Age of Empires III: asiatiska dynastierna mapp i mina spel i mappen Mina dokument på datorn. Göra en backningen kopia av mappen och sedan ta bort den ursprungliga mappen från din dator. När du ladda spelet, börjar det med de ursprungliga standardinställningarna. Detta löser ofta problemet.

Bara för varmt!

I datorer körs grafikkortet med en egen RAM. När du spelar, värme som produceras i grafikkort komponenter lägga till värmen inuti datorn fallet, men detta är inte bara värmen i fallet. Processorn också producerar värme, och i vanliga datorer CPU tenderar att vara i fokus för kylning ansträngningar. Dessutom hårddisken kommer att värma upp och all den värme som produceras från långa timmar att spela spelet kan leda till problem i spelet om tillräcklig kylning inte är tillhandahålls. Gaming datorer funktionen avancerade kylsystem för att motverka detta värme problem, men de är också betydligt dyrare. Stänga av datorn och låt den svalna i flera timmar innan du försöker igen. Vrida datorn utanför varje natt kan också bidra till att förhindra detta från att bli ett problem eller försämring.