mynewspapers.net

Mening och beskrivning av vapenskölden symbolerEtt vapen är en heraldisk design som består av en sköld som innehåller olika symboler. Denna sköld innehåller en symbolisk innebörd för en familj, en person eller en organisation. Dessa mönster var populära i England och Irland och datum tillbaka till mitten av 12-talet. Ett vapen skiljer sig i färg, mönster och symboler.

Färger

Ett vapen innehåller ofta färger. Varje färg har en särskild innebörd. Färg gul eller guld representerar generositet och höjning av sinnet. Vit eller silver representerar fred och uppriktighet. Röd representerar militära styrka, blå står för sanningen och lojalitet och grönt representerar hopp, glädje och lojalitet i kärlek. Andra färger som används är svarta, vilket står för sorg, lila representerar majestät och orange är en färg av värdig ambitionen. De färger som används på ett vapen varje representerar en tid av dygd. När ett vapen skapas väljs noggrant de färger som används.

Linjerna

Linjerna är en annan del av ett vapen som innehåller betydelser. Rader som är engrailed representerar den jord eller mark. Vågig eller dansande linjerna representerar någon typ av vatten. Om en linje dras på något sätt finns ett menande av brand i vapenskölden.

Varumärken som tillhör Cadency symboler

Många vapen har symboler kallas markerar av kadens. Dessa symboler används för att ange olika grenar inom en familj. Dessa märken representerar ordningen på söner föds. Den första sonen är representerad med en etikett. En crescent markerar andra son och en mulle tredje. Det finns en särskild symbol för varje son genom nionde.

Bilder

Ett vapen innehåller många olika symboler. I själva verket finns det hundratals olika bilder används för att illustrera olika betydelser. Flera populära bilder används är en kerub, cornucopia, hästsko och Björn. En kerub betyder ära och heder, som är en viktig dygd till familjer. Ett ymnighetshorn representerar bounty naturens. Detta var en gemensam bild används århundraden sedan eftersom att vara riklig var också en ärade och tacksam aspekt i livet. Horseshoe är en bild som representerar lycka. Det var också en symbol som var tänkt att vara ett skydd mot onda andar. En bild av en Björn betyder styrka och grymhet.