mynewspapers.net

Memorial Harley Davidson Tattoo idéer

Memorial Harley Davidson Tattoo idéer


Tatueringar erbjuda människor möjlighet att markera sina kroppar med symboler som representerar vad är viktigt för dem, som passioner, platser och människor--inklusive, ofta, människor som har gått bort. Om du delar din älskade sin entusiasm för Harley-Davidsons eller om du bara vill komma ihåg din älskade med en hyllning till något hon älskade, antyder en Harley-Davidson inflytande en mängd en-av-en-slag memorial tatueringar.

Stående med Bandana

Kommissionens en skicklig tatuerare att ge dig en stående tatuering av din älskades bär en Harley-Davidson snusnäsduk. En tatuering är särskilt lämpligt om din älskade var förtjust i bär Harley-Davidson-märkta kläder. Stående tatueringar är kanske de mest intima memorial tatueringarna eftersom du bär din älskade en bild runt med dig, som kan hjälpa till med sorgeprocessen. En artikel kallad "Tatueringar skapa bestående minne" på webbplatsen för Institutet för transpersonell psykologi citerade en student som studerade memorial tatueringar som sade: "det finns inget konkret om sorg. Detta är ett sätt som de kände att de kunde fortfarande hålla en bit av denna person."

Styret och Destination

Designa en memorial tatuering med din älskade sin motorcykel och favorit road trip destination. Tatueringen bör vara ungefär rektangulära, som ett fotografi. (I själva verket en Polaroid-liknande gränsen skulle ge tatueringen ett vemodigt atmosfär, perfekt för en memorial tatuering.) Skiss utsikt från en motorcykel som det huvuden mot din älskade 's favorit road trip destination. I förgrunden, placera framsidan av motorcykeln, med ett par händer greppa styret och Harley-Davidson-logotypen visas tydligt någonstans. Rita den öppna vägen sträcker sig ut mot destinationen. Om din älskade kände en djup anslutning till Devils Tower, sätta sin distinkta kolumn-randig form vid horisonten.

Vintage Harley-Davidson

Memorial Harley Davidson Tattoo idéer


Be en tatuering artist med stor erfarenhet av realistiska svartvita tatueringar att bläck du med en Harley-Davidson från året av din älskade 's födelse. Om möjligt, basera tatuering på en vintage reklam. Som du ser en Library of Congress bildgalleri för ett online-utställning som kallas "Hog Heaven" ingår vintage Harley-Davidson motorcykel annonser ofta svartvita illustrationer som skildrar RYTTARLÖS motorcyklar. Under bilden har konstnären bläck din älskade är namn, följt av hans födelse, ett bindestreck och året av hans år passerar. Krångliga denna design gör det bäst lämpade för placering över din rygg, bröst eller bicep.