mynewspapers.net

Mellanstadielärarinnan uppskattning gåvor

Mellanstadielärarinnan uppskattning gåvor


Lärare uppskattning gåvor är ett sätt för både föräldrar och elever att berätta pedagoger att de uppskattar den tid det tar att förmedla kunskaper. Även om det är en hel vecka i början av maj ägnas åt lärare uppskattning, har inte gåvor som hålls fram till dess. Du kan säga tack alla tider på året.

Personliga gåvor

Du kan välja ett antal gåvor som kan anpassas för din lärare. Till exempel kan en metall resor kaffe mugg graveras med en känsla eller lärarens namn. Eller du kan köpa keramiska muggar från hantverksbutiker och dekorera dem med färger. Andra gåvor som en pappersvikt eller fotoalbum kan även graveras med lärarens initialer. Eller du kan ha tyg gåvor såsom en kasta filt eller en tygkasse broderade med lärarens namn.

Presentkorgar

Presentkorgar är ett enkelt sätt att ge en samling av mindre gåvor till mottagaren. En gåva korg kan du göra själv eller Köp en färdiga. Du kan välja valfritt antal teman när du skapar din korg. Exempelvis om du vill gå med en filmtema, kan du inkludera popcorn, godis och läsk samt ett presentkort till en biograf. Eller kan du gå med en kaffe tema och inkluderar olika kaffe och en mugg i korgen. En annan idé är att fylla en presentkorg med skolmaterial. Eftersom de budgetar för lärare är minimal, spendera många lärare sina egna pengar för att förnya klassrummet varor, såsom kritor, papper och pennor. Fylla en korg med skolmaterial hjälper spara dina favorit lärare pengar.

Hemlagad gåvor

Om du vill begränsa din kostnad när att ge gåvor, kan du göra din egen. En idé är att ha små barn måla eller rita en bild för lärare. Rama in den färdiga produkten och ge den som gåva. En annan idé är att ge mat som en gåva. Baka en sats av chocolate chip cookies är en billig och välsmakande alternativ. Eller göra din egen choklad med godis formar du köper från en hobbybutik. Din tänkta mottagaren kommer att uppskatta omtanke av hemlagad gåvor lika mycket som köpta gåva.