mynewspapers.net

Mellanmål plockmat för barnTa en liten bit av liv till ditt barns efter skolan och middagstid snacks genom att införa honom till en mängd olika livsmedel kan han ta och köra med. Beredda i förväg, är finger livsmedel ett hälsosamt alternativ till den frusna skräpmat han normalt kan konsumera.

Frukt

Hålla barn hydrerad med cool vattenmelon spett som hålls kylda på is; frysa inte dem eller du kommer att ändra strukturen på frukten. Sandwich ett tunt lager grädde ost mellan apple skivor för något lite annorlunda. Baggies fyllda med druvor, ost kuber och yoghurt omfattas russin är också lågt underhåll plockmat som barn älskar.

Kyckling

Rulla deli-skivad kyckling och ost i en sallad wrapper för ett ljus, men fylla mellanmål. Fyll spenat omslag med Kycklingsallad; de kommer aldrig att veta att de äter mer än en grön smörgås. Eller för en fancy fika, baka liten bakelse koppar och fylla dem med ett tunt lager av ost, potatismos och en liten bit av kycklingbröst.

Grönsaker

Skiva gurka på mitten och skrapa ur fröna före fyllning med tonfisk sallad, för ett uppfriskande mellanmål. Eller försök att sätta druva tomater och små mozzarella bollar som har varit kryddat med havssalt och peppar på dekorativa tandpetare. Slutligen kan du göra zucchini bröd och grädda det i liten muffin bita storlekar för inga krusiduller plockmat.

Nötkött

Mini cheeseburgare är ett enkelt sätt att föda barn små mängder rött kött. För mer av ett bett, försök skära biff i tunna skivor och placera ovanpå aprikos utsmetad toast.

Godis

Frysa hela blåbär och saft att göra isbitar för kalla mellanmål. De som föredrar bakverk kanske vill prova att göra miniatyr jam fyllda cupcakes eller cake pops. Cake pops kommer från blanda smulad kaka och glasyr, rullande blandningen till en boll och att sätta in bollen på en pinne.

Mejeri

String ost och yoghurt omfattas pretzels är objekt som du kan köpa från butiken redo att äta. För något lite mer spännande, grejer ett tunt block av cheddar i en rigatoni nudel. Våt- och smeten ost fyllda nudel före frysning i 10 minuter. Fräs det i en ny variant på mac-n-ost.