mynewspapers.net

Mejeri substitut för Quiche

Mejeri substitut för Quiche


En av de viktigaste ingredienserna i quiche är mjölk. För dem som älskar paj men har ett mejeri allergi eller är laktosintolerant (de som inte kan ordentligt smälta laktos, ett socker som finns i mjölk) som det finns cirka 30 miljoner amerikanska vuxna, enligt USA: S National Library of Medicine, det finns flera mejeri-fri alternativ. Dessa ersättningsämnen är gjorda av anläggningar, varav de flesta har så mycket kalcium som mjölk. Med hjälp av dessa alternativ är lätt och förändra mest smaken av quiche på obestämbar nivå, om alls.

Soja

Sojamjölk är proppfull av protein, magnesium och vitamin D. vanligt sojamjölk har en slät, något krämig konsistens och lite söt smak. Den har cirka 60 kalorier per 227gr. portion, endast 2g fett (.5g som är mättade), och 5g socker. Soy mjölk är för många, en första val mjölkersättning eftersom det är den har en liknande konsistens till mjölk och är lite tjockare än många av de andra alternativen. Det kan också användas på spannmål, i såser, grytor, soppor, pannkakor och omeletter. De markerade "Light" som WestSoy Lite Plain, kommer att vara tunnare än vanliga vanligt soymilks.

Mandel

Mandelmjölk är känd för dess kolesterolsänkande flavonoider och E-vitamin, enligt Beth Greenfield i sin artikel "Mooove Over, mjölk" (Wholeliving April 2011). Den har en något nötaktig smak och är bra för användning i bakning och som en GRÄDDKANNA i kaffe eller te. Vanlig unflavored mandelmjölk är nästan identiska i sin näring till sojamjölk, eftersom det också har endast 60 kalorier per portion 227gr., 2,5 g fett (zero som är mättade) och sju gram socker.

Rice

Ris mjölk är tunnare än andra mejeriprodukter alternativ och oftast är berikad med kalcium och vitaminer som A, B12, och D som det inte naturligt ger tillräckligt av dessa. Det är något söt och går bra i desserter, på spannmål, i smoothies, och i bakverk inklusive quiche. Se till att använda kartongen märkt "osötat" i middagsrecept som paj. Osötad ris mjölk påverkar inte smaken av din paj, har en blott 45 kalorier per 227gr servering, 2 gram fett (noll mättad) och noll gram socker.

Hampa eller hasselnöt

Men soja, mandel och ris mjölk är att föredra för att göra paj, om du har hasselnöt eller hampa mjölk å dessa också kommer att fungera. Båda är rik på protein, och hampa mjölk är känd för att ha alla tio essentiella aminosyror. Hasselnöt mjölk är sammetslen i textur med en rostad doft, medan hampa är gräsbevuxna och nötig. Hampa kan vara bättre för bakning, hasselnöt, på grund av sin extra krämig konsistens är bättre för kaffe och desserter. Hampa har 60 kalorier per 227gr. portion, 5g fett (.5 som är mättade), och noll socker. Hasselnöt har 110 kalorier per portion 227gr., 3.5g fett (noll mättad) och 14g. av socker.