mynewspapers.net

Medium frisyrer för unga män

Medium frisyrer för unga män


Mäns frisyrer in längre i tråkig och förutsägbar kategorier, med lite val för någon verklig stil eller varians. Män som idag är så snygg och märkbara som deras kvinnliga motsvarigheter och frisyrer har utvecklats för att återspegla detta. Medium-längd hår är den nuvarande het trenden, med flera stilar för att passa alla typer av utseende.

Sopas bort

Långa fransar kammade i en svepande drag på sidan är den största trenden i unga män medium frisyrer. Ses på många kändisar, har de flera varianter som tillåter dem att ändras så att mannen bär den. Långsidorna och tillbaka med marginella svepte över är populärt, som är kortare bak och längre sidorna och framsidan. I allmänhet utkant är sopat från vänster till höger i en böjd rörelse och är något FRANSAD för att undvika att se kantiga.

Shaggy

Fransade ändar och stökigt lager är nyckeln till inte ser ut som du har spenderat mycket tid på håret. Män vill vara snygg men inte ut som om de hemsöka över det, och denna look passar den roll-out-of-bed-and-go trenden. En minskning som kan tvättas och rufsig med lite gel så att lagren inte ser snyggt och på plats är en metod. Fransade ändar som har rörelse och flera vinklar är en annan. Dessa ser ut är lätta att ta hand om och ser sorglös för medelstor-längd hår.

Throwbacks

70-talet väckelse har fört tillbaka två nedskärningar som har ändrats för att återspegla aktuella tider. Skål snittet har fått nytt liv genom att ändra vinkeln på snittet något så att i stället för slutar att vara ännu, de är lite olika. Allover längden är fortfarande den samma, vilket speglar den moppish look som är varumärket för denna nedskärning. Slitna rörigt i den nuvarande stilen, detta snitt är ett utmärkt medium-längd val. En annan väckelse är en variant av mulle. När källan av skämt, dess kult-popularitet status har gjort detta en fet medium-längd val. Borta är brett skillnaden mellan främre och bakre längd, dock med nya mulle är mindre av en extrem skära. Baksidan är dock längre än sidorna, men ofta i den nya versionen, fringe är en ökad variation och återigen stökigt är sättet att bära detta återupplivade medium-längd mäns stil.