mynewspapers.net

Medium frisyrer för fint hårLetar du efter en frisyr som inte är för lång och inte för kort? Det finns många medium frisyrer för fint hår att välja mellan. Medium-längd frisyrer, när skär korrekt, kan göra fint hår ser fylligare än genvägar samtidigt som håret tunnare inte blir platt på grund av överflödig längd.

Rakt hår

Raka, fina hår kan vara svårt att stil och hålla stil. Denna typ av hår är ofta svårt att gjuta in i någon annan form än stick straight. För med denna hårtyp prova kantiga eller asymmetrisk bobs som spela upp ditt hår förmåga att skapa djärva linjer. För längre stilar har din stylist rakkniv skär många lager i de senaste några inches av din stil, att skapa en naturlig flip vid axlarna. Om din rakt hår tar väl för att krypa har lång lager skär i din frisyr. Ge ditt hår våg genom imma fuktigt hår med en spray gel och miljö med medium storlek kardborrband rullarna för en stor, sexiga hår. Bråttom? Skapa samma effekt med varma rullar men bara vara försiktig med hur ofta du använder dem som fint hår kan lätt skada med överskottsvärme.

Lockigt hår

Om ditt fina hår har bara en antydan av våg eller fullt utvecklad lockar varje medium frisyr för denna fina hårtyp bör börja en riktig klippa. Alltid söka stylister som är erfarenhet av styling lockigt hår och kan ge dig råd om en lämplig stil som fungerar med dina lockar, inte mot dem. Medium frisyrer för fint hår med naturligt lockig bör idrotten något kortare lager. Detta kommer att tillåta din naturliga lockar till formuläret lättare och ge frisyren mer volym. Använd alltid en anti frizz stylingprodukt tillsammans med en curl enhancer. När blås torkning håret använder lockar en diffusor och genomlys på plats försiktigt. Tryck upp lockar med en locktång vid behov och avsluta med en ljus pomada att definiera dina lockar.

Frisyralternativ

En av de största fördelarna med medellångt hår är din förmåga att bära den uppåt eller nedåt med relativ lätthet. Prova en enkel at-home updo istället för din vanliga frisyr till glam upp din frisyr för en utekväll. Allt du behöver är en uppsättning varma valsar och några hårspännen. Ange ditt hår i rullarna att ge ditt hår en mjuk, naturlig våg. När rullarna har svalnat bort dem och finger kamma håret försiktigt. Sopa sektioner av ditt hår tillbaka, sätter dem på plats på baksidan av ditt huvud. Håll upprepa detta med små delar tills du har skapat en mycket mjuk, ostrukturerade bulle. Ditt fina hår är omedelbart glamorös.