mynewspapers.net

Medellönen för tidningen författareTidningen författare levererar original innehåll för tidningar av alla slag, stora som små. Dessa tidningar alltifrån tekniska journaler till modetidningar. Författare kan skriva 200-word mini artiklar, och de kan skriva reportage av 2.000 ord komplett med bilder. Löner och ansvar av tidningen författare varierar kraftigt.

Personalen vs. frilans

Enligt Bureau för Labor Statistics (BLS), är 70 procent av alla författare frilansare. Hälften av de författare som är på en personal är tekniska skribenter. Detta innebär att de allra flesta av tidningen författare är egenföretagare författare som producerar artiklar och innehåll för en rad olika publikationer. De fungerar inte för en tidskrift, inte heller är de på en personal författare. De kan tjäna en per-word avgift baserad på ett ord, eller de kan betalas en avgift för platt per artikel.

Löneskalan

För personal författare varierar lön beroende på storleken på tidningen de skriver för och där det ligger. Mindre tidningar och de i mindre städer betala mindre, medan större tidningar och de ligger i stora publicerande centrumen såsom New York, Los Angeles, Chicago och Boston betala mer. Den genomsnittliga lönen för en personal magazine författare i December 2010 är från £20,800 till £39.000, enligt lön Expert. Frilansande artikel författare tjänar så lite som 0 per ord att så mycket som £1.30 per ord.

Konkurrens

Konkurrensen om personal arbetstillfällen, samt det begränsade antalet frilansande jobb, på marknaden är hård. Antalet personal positioner i tidskriftsförlag krymper, enligt BLS, för frilansande skribenter och online-publikationer. De bästa jobben går till de författare som är erfarna, professionella rykte eller har en följande.

Överväganden

Personal författare utföra ibland flera olika jobb förutom skrift, beroende på storleken på publikationen. Personal författare kan utföra redigera, kopiera skriva, forskning, webb innehåll skriva och andra funktioner förutom att skriva tryckta artiklar. De hanterar ofta flera skrivprojekt på en gång inom en snäv tidsfrist.

Missuppfattningar

Mycket få frilansande artikel författare får en begäran för en artikel från en tidning som bygger på styrkan i deras arbete. De flesta författare måste lämna in frågor---campingtomter för artiklarna--- eller ifyllda artiklar till publikation redaktörer att säkra en skrivuppgift. Det kan ta flera frågor under ett antal månader innan du får ett erbjudande för en tilldelning.

Utbildning

Tidningen personal skriver arbeten vanligtvis krävs en kandidatexamen i journalistik, engelska, kommunikation eller skriva. Överlägsen skrivförmåga är naturligtvis en förutsättning för jobbet, samt möjligheten att själv redigera effektivt. Solida kunskaper är nödvändiga för alla författare, särskilt frilansande författare eftersom de lämnar in sitt arbete av e-post eller en webbaserad plattform. Frilansande jobb lita mer på talang och kvaliteten på frågan eller underkastelse.