mynewspapers.net

Medellönen för en fotbollstränare i Storbritannien

Medellönen för en fotbollstränare i Storbritannien


Så, du har ambitioner att vara en fotbollstränare. Det är mycket bra. Den footy--samt mumsa ner på en fin platta av fish and chips, gå ner på puben och diskuterar vädret--är ju den favorit senaste gången av britterna. Men ekonomiskt, kommer det för att vara värt mödan? Vad, exakt, jobbet innebär? Svaren på dessa frågor är inte så enkelt som du kan anta.

Lagarbete

Medellönen för en fotbollstränare i Storbritannien


Tänka på jobb kraven i en fotbollstränare. De flesta människor antar tränaren är det att förse gruppen med spelet strategi, träningstips och energisk entusiasm. Det är allt sant. Men den går mycket djupare än så. Tränaren är en integrerad del av laget. Fråga om antalet bussar, dock släpar Storbritannien på resten av Europa. Även Storbritannien har mindre än 3 000 kvalificerade coacher, har Spanien mer än 20.000. Tyskland kan skryta med en siffra över 30.000. Men Storbritannien inte göra dåliga när det gäller att tjäna insatserna.

Typer av coaching

Medellönen för en fotbollstränare i Storbritannien


Englands trupp har inte bara en coach, men en handfull. Under huvudtränare finns det också en mål-hålla coach. På toppen av det, finns det en fystränare, alltför. Coaching är en mångfacetterad karriär, som tillåter en person att filial till inriktningar.

Licensierad till coach

Medellönen för en fotbollstränare i Storbritannien


Det är ett antagande som en spelare helt enkelt glider in i jobbet coaching när karriären på planen är över. Inte så. Om en person vill ha en coaching position som de kommer att behöva arbeta hårt. UEFA kräver att alla huvudet bussar tar en fördjupad kurs, vars mål är att säkra en UEFA Pro licens - officiella licensen för football league för någon tränare av betydelse. Och både kursen och licensen täcker många områden, inklusive förstå lagar kring överföring av spelare från lag till lag, hur man undviker typerna av skador som fotbollsspelare är benägen, och övergripande fitness-relaterade frågor.

Löner i höjden

Medellönen för en fotbollstränare i Storbritannien


I Förenade kungariket håller endast omkring 4 procent av alla bussar heltidstjänster. Resten är deltidsanställda, som bara kan sätta i kanske 9 eller 10 timmar per vecka. Det kommer inte att betala räkningarna. Plus, om någon är färska av college, överstiger inkomsten sällan £18.000. Den gör det, men, i allmänhet och så småningom upphov till runt medellönen UK £ 26.000. Men i det här jobbet, himlen är gränsen. En England truppen manager kan dra i cirka 3 miljoner pund per år. Så, har börjat som en coach kan driva någon till ännu högre nivåer av inkomster.