mynewspapers.net

Medellång längd frisyr idéer för asiatiska tjejer

Medellång längd frisyr idéer för asiatiska tjejer


Asiatiska frisyrer för flickor belysa vackra färg och silkeslen konsistens av de flesta asiatiska hår. Även om många traditionella asiatiska frisyrer är lång och rak, är medium-längd frisyrer för asiatiska tjejer också lämpliga för komplettering av formen på ansiktet och att tillhandahålla mångsidiga frisyralternativ för speciella tillfällen. Även om någon frisyr bör återspegla individuella preferenser och stil, erbjuder flera medel-längden nedskärningar universell vädjan för asiatiska kvinnor.

Bobs

Bob stil frisyrer är väl lämpade för små ansikten med fina drag. Bobs inramar ansiktet utan överväldigande den med enorma mängder hår. Flera variationer på bob är lämpliga för asiatiska kvinnor. En enkel bob tar håret till strax under hakan nivå. En stylist kan sedan lägga en liten lager längst ned i håret så att ändarna krypa inåt eller utåt; en även bob uppnår samma inåt eller utåt curl genom senare styling. En annan vanlig funktion av bob medföljer fringe. Om ditt hår är tjockare, överväga raka fransar som slog upp i ögonbrynet i en enda rad. Tunnare hår är bättre lämpad för sideswept fringe som faller över ena sidan av pannan på en del utanför centrum. För mer dimension, lägga till lager bob istället för att klippa håret till en enda längd. Lager klippa så kort lägger våg och kroppen att även den rakaste asiatiska hår.

Layered

Lager lägga till textur och kroppen till en längre hår; ytterligare textur är särskilt viktigt för asiatiska hår, som tenderar att vara rak. För en enkel skiktad utseende, skär på baksidan av hårfärg till axelhöjd och sedan vinkla snittet så att de främre bitarna faller runt hakan nivå. Stylist sedan använder en rakkniv eller vassa saxar till kortare lager av hår så att avsnitten om toppen är kortare än avsnitten under. För extra volym, välja chunky sida fransar som sträcker sig från en utanför centrum del och lägga till en båge på framsidan av hårfästet. För en extra bit av kanten, färga ändarna på håret en blekt blont, vinrött, eller ens lila för att lägga till dimension och stil.

Asymmetrisk Fringe

Asymmetrisk Frans stil frisyrer är idealiska för asiatiska hår eftersom de kompletterar den lätthet och delikatess av de flesta asiatiska kvinnors hår. Ett annat sätt att föreställa sig en asymmetrisk Frans stil är som en modifierad mulle. Toppen av håret är kortades till ca 2-3 inches, men baksidan av håret är något längre. Stylist tar bort de flesta av hårets volym med en rakhyvel så att baksidan av håret är lång och stripig i stället för clunky, som en sann mulle. Lämna korta längder av hår framför och runt öronen att lägga till kvinnlighet i stilen. Detta edgy skära är väl lämpad för att experimentera med färg färger, också.