mynewspapers.net

Medellång & korta frisyrer med lugg för kvinnor

Medellång & korta frisyrer med lugg för kvinnor


Lägga till Frans kan ge variation och krydda till en kvinnas kort eller medellång frisyr. Bangs, eller fransar är som de ibland kallas, mångsidig bitar av hår som ramar del av eller hela framsidan av ditt ansikte. Satsa på kort eller medellång hår med Frans för en snygg och lätt att underhålla utseende. Lära sig vad olika stilar är tillgängliga att besluta vad som fungerar bäst för din funktioner.

Snygg Bob

Medellång & korta frisyrer med lugg för kvinnor


Den eleganta bob har länge varit en populär frisyr bland kvinnor som söker en enkel minskning som är professionell och lätt förvaras. En traditionell elegant bob är en där håret är rakt, full och avsmalnande i halsen. Bangs med denna look är allmänt skulpterade precis ovanför ögonbrynen. Du kan prova en inverterad bob där håret är mycket kortare i ryggen än i fronten med sidan svepte Frans för en uppdaterad stil till den grundläggande bob.

Pixie

Medellång & korta frisyrer med lugg för kvinnor


Pixie frisyren är ett kort som håret visas stripig och ljus. Detta roliga skär kan tunnar ut fylligare hår och fokuserar volymen på toppen av huvudet. Det är en stil som särskilt lämpade för sommarmånaderna. Marginella måste vara stripig samt att passa denna nedskärning. Lägg till skonsam spikar eller ojämna kanter att uppdatera formatmallen vanliga pixie. Pixie cut är särskilt smickrande för dem med hjärtformade ansikten.

Layered

Medellång & korta frisyrer med lugg för kvinnor


Kort och medellång hår klippa med lager kan lägga fyllighet till tunt hår. Enligt frisyrer talar ger tillsats av Frans till ett lager snitt extra djup till frisyren. Skiktad utseende kan man använda alla typer av Frans inklusive trubbiga, hackig, sida-sopade, skildes längre lugg och asymmetriska fringe. En nackdel till en skiktad stil är du måste vänta för de olika längderna att växa ut om du vill byta till en längre elegantare stil senare.

Vågig

Medellång & korta frisyrer med lugg för kvinnor


Korta trubbiga Frans gå bra med vågiga medium frisyrer. I samband med dessa stilar är allmänt fulla och raka och kan bäras lång eller kort. Marginella inte bör vara bör alltför dramatiska, som den vågiga fylligare hår vara höjdpunkten i denna stil. Detta ser är allmänt mjuk och väldigt feminin. Vågiga frisyrer är romantisk och inbjudande.

LockigtLockigt kort och medellång längd hår är roligt och spännande. Lockig lugg lägger ännu mer av en lekfull anda till denna typ av frisyr. Du kan få looken med en perm, ett varmt strykjärn eller gammaldags hår rullar. Lockarna kan vara full eller snäva beroende på dina önskemål. Curl i anslutning till sidan för en sexig ny titt till klassisk lockigt stil.