mynewspapers.net

Medelhavet hem färg färger

Medelhavet hem färg färger


Medelhavets färger, även kallad toskanska paint färger, kommer främst från naturen. De är inspirerade av den djupt mättade nyanser av Medelhavsområdet och varma vädret länderna som omger Medelhavet. Vatten, himmel, träd och sol skapar en palett som kommer att värma upp ditt hem. Överväga att kombinera färg familjer i hela hemmet för att skapa ett enhetligt utseende.

Browns

Brunt är en grundstötning färg som kan användas för att täcka väggarna i alla rum i huset, med ljusare nyanser för att skapa en pop av accentfärg. Medelhavet-specifika brun färg färger är brun med inslag av lila i den, blek, krämig bruna som påminner dig om en sandstrand eller en skummande cappuccino och grundläggande nyanser av rik, varm brun som ger en gammaldags känsla.

Röda

Extrema röda och apelsiner är en signatur färg för Medelhavet rum. Det finns flera olika nyanser av rött och orange som falla i denna färg familj, inklusive rostig röd, cayenne röda, rejäl orange, blood orange och bakat-lera färg. Detta är bara en liten del av möjligheterna. Återskapa en varm dag i Medelhavet med dessa färger.

Gröna

Få känslan av en landsbygden vid Medelhavet i ditt hem med rika gröna nyanser. Leta efter oliv färger och djupa, mjuka gröna friska gräs och träd. Green är ett bra val för en fredlig vardagsrum, ett natur-inspirerade badrum eller lugna korridorer. Detta är en avkopplande färg som passar bra till de andra medelhavsfärger.

Gula

Den gula som finns i familjen Medelhavet färg färg är ljust och djup, och inte vattnig eller blek. Titta på gyllene gula färger som kan accent och lätta upp ett kök eller skapa en solig vardagsrum. Färgerna är vanligtvis inspirerad av och uppkallad efter gul-färgade blommor från området som solrosor, krasse och saffran.

Blues

Djup blues spelar en stor del i de faktiska färgerna i Medelhavsområdet. Tänk på grekisk flagg av rik, Adriatiska blå och skarp vit. Blues bör efterlikna funktioner som finns i området, såsom Adriatiska havet, kakel i en moské eller grekisk-katolska kyrkan och, naturligtvis, den intensiva blå himlen som valv över hela Medelhavsområdet. Dessa djupt mättade nyanser kan användas i badrum, sovrum, familj rum och kök. Du kan måla en enda accent vägg eller använda färgen skall täcka en bit av oavslutade möbler, som en bänk eller barnets tabell. I ett kök eller badrum, par stark blå med ren vit för ett verkligt Medelhavet utseende.