mynewspapers.net

Medelhavet hem exteriör utsmyckning idéer

Medelhavet hem exteriör utsmyckning idéer


Den ljusa färger och distinkta material används i Medelhavet stil hem gör ganska hög curbvädjan. Denna vädjan kan bara förbättras och byggt på med korrekt exteriör utsmyckning. Inreda ett hem exteriör kan innehålla allt från själva byggnaden till landskapet som omger den. Syfta till att hålla Medelhavet vibe kommer när du väljer objekt för att använda i projektet, som bidrar till att bidra till den exotiska naturen av utrymmet.

Arkitektoniska element

Vissa arkitektoniska former, inklusive pelare och bågar, är vanliga i Medelhavet arkitektur. Införliva dessa i din yttre rymden. Du kan göra detta i ett antal sätt. För dem som har en pool, placera kolumnerna på någon sida som en plats för vinstockar växa. Skapa en trädgård pergola med kolumner för basen och placera sten bänkar under för en plats att sitta. Du kan också linje din uppfart med kolonner och har flera valv på väg leder till din dörr.

Färger och material

Ett Medelhavet hem exteriör kan förbättras genom användning av vissa material och färger. Efterbehandling ytterväggarna med stuckatur läggs till den exotiska utseendet. Paint färger som tan eller äggskal tillsammans med en terrakotta rum ger en classic Medelhavet känna samtidigt färger som orange eller röd ge utsidan av ett hem en slående, uppseendeväckande utseende. Vissa hem i denna stil även exteriör fönster ribbor av utsmyckade smidesjärn mönster.

Landskapsarkitektur

Utsmyckade landskapsarkitektur är ofta förknippad med denna typ av hem. Lägga till en terrasserad trädgård i hemmets exteriör om du har utrymme. Plantera formklippta träd för en elegant utsmyckning touch. Ett Medelhavet hem kan ha utrymmen där inomhus och utomhus områden flyter smidigt samman på grund av det milda klimatet i länderna i inspiration. Smidesjärn utemöbler kan lägga till vibe i yttre vardagsrum samt ge hållbarhet. Stora urnor överfyllda med blommor kan accent en uteplats utrymme och lägga till vibrerande stänk av färg i ett hem exteriör.