mynewspapers.net

Meddelande idéer för 18: e födelsedagkort

Meddelande idéer för 18: e födelsedagkort


En ny 18-åring i USA har många nya ansvarsområden och lagar att överväga, några bra och något dåligt, eftersom han anses nu lagligt en vuxen. Tänk på ett meddelande för kortet märkning denna milstolpe födelsedag som avspeglar en av dessa många förändringar. Bra förändringar förtjänar gratulationer och lyckönskningar, och några av de mer allvarliga aspekterna av vuxenlivet göra detta skämtsam kort meddelanden att lätta på stämningen.

Framtid

Vanligtvis, sammanfaller en 18: e födelsedag med andra större evenemang som examen från gymnasiet och börjar college. Om den 18-årige i ditt liv har stora händelser kommer upp inom en snar framtid, använda födelsedagskort nämna dessa milstolpar. Skriva något som speglar din beundran för hans går framåt med nåd och hur hans liv har egentligen bara börjat.

Vuxen ålder

Förenta staterna anser en 18-årig vuxen. I din födelsedag kort meddelande till honom, nämner något om att kunna rösta, äga en pistol, tatuera, få gifta eller andra fördelar i vuxen ålder. Du kan också skämta om nackdelarna med att vara vuxen, som juryn tull och skatter, i meddelandet.

Inte 21

Samtidigt sin 18-årsdag ger många nya fördelar och nackdelar, fortfarande vissa saker samma för en 18-åring i USA. I din födelsedag meddelande, skämt att han har tre år tills han når "riktiga" vuxen ålder vid 21 års ålder. Du kan nämna att även om han kan köpa en bil lagligt, han inte kan hyra en ännu. Du kan också påminna honom om att han kommer att behöva vänta på den första rättsliga drinken.