mynewspapers.net

Medarbetare uppskattning spel

Medarbetare uppskattning spel


Visa medarbetare uppskattning är ett bra sätt att Visa arbetstagare de erkänns som värderade medlemmar på arbetsplatsen och deras bidrag och insatser är en viktig del av företagets framgång. Det är också fördelaktigt att en organisation att erkänna ansträngningarna som dess personal, som en studie vid Northwestern University visade "en direkt koppling mellan arbetsglädjen och kundtillfredsställelse och mellan nöjda kunder och bättre resultat", roligt spel är ett bra sätt att Visa anställda tacksamhet för allt de gör. 5 mars är officiellt anställd uppskattning dag, men det är alltid en bra tid att ge tack och uppmuntran.

Arrangera en GalaFastställa styrkor och hög poäng av varje medarbetares kontor prestanda och skapa en mini Gala inspirerad av Oscars och Grammys. Köpa band eller trophies i en part leverans butik, eller göra skräddarsydda awards för hand och ge dem till anställda att erkänna vad de gör. Någon kan få en utmärkelse för att ha den mest inspirerande attityden, att göra en stor försäljning eller att slutföra projekt snabbast.

Lär känna dina medarbetare

Medarbetare uppskattning spel


Har varje anställd föra in en baby foto av sig själva, och fästa den upp på en anslagstavla. Då har de anställda fylla ut ett pappersark med gissningar om vem som är i varje bild. Anställda kommer band som de få veta mer om varandra, underblåser kamratskap på arbetsplatsen medan du njuter av en liten paus från sina uppgifter. Vinnaren av tävlingen får ett pris, och bonuspriser kan ges ut till andra plats.

Trivia

Skapa en uppsättning trivia frågor relaterade till kontoret, frågar saker om företagets historia, klienter, övriga anställda och allt annat med att arbeta. Sedan har anställda dela upp i grupper för att svara på frågor, tävlar mot varandra för priser. Det kommer att skapa en positiv, teambuilding atmosfär samtidigt dra nytta av anställdas arbetsplats kunskap. Det är möjligt att placera frågor i kategorier som "lätt" och "hårt" eller "anställd trivia" och "corporate frågesport."