mynewspapers.net

Med hjälp av Rider träningsmaskin efter höftledsplastik

Med hjälp av Rider träningsmaskin efter höftledsplastik


Rider varumärke hemmet träningsredskap simulerar en rodd rörelse som ger exerciser ett träningspass som kombinerar element av både hjärt- och styrketräning. Om du återhämtar sig från höftledsplastik kirurgi, bör försiktighet iakttas tillsammans med musklerna när du använder hemmet träningsredskap. Som alltid, rådgör först med din läkare innan du försöker övningarna.

Instruktioner

• Ställ in maskinen på en plan och stabil yta. (Du kanske vill lägga en gummimatta under Rider maskinen för att förhindra slirning. Avvikelsen kan resultera i en skärande rörelse till din höft.) Sitta på sätet för maskinen och titta på dina knän.

• Justera sätet så att knäna inte är böjda i 90 graders vinkel, vilket betyder att du är alltför nära handgrepp. Sitter för nära kommer att placera onödig påfrestning på höften. Se också till att benen inte är alltför raka, vilket innebär att du kan överanstränga benet för att nå pedaler.

• Justera spänningen till den minsta inställningen tillgängliga. Sitta på sätet och nå fram för att ta tag i handtaget och dra bakåt mot din torso. Utöka dina fötter för att placera dem på pedaler. Förlänga armarna framåt tillräckligt så att knäna komma tillbaka till en bekväm vinkel.

• Arbeta inom förändrat rörelseomfång, utför tre till fyra arbetar uppsättningar av 15-20 repetitioner per set, eller utföra oavsett arbetande uppsättningar läkare eller sjukgymnast ordinerar.