mynewspapers.net

MBA projektämnen

MBA projektämnen


Tjäna din mästare i business administration (MBA) grad tar hårt arbete och hängivenhet. Beroende på din utbildning, välja en MBA projektet ämne kan vara en utmanande uppgift. Eftersom ämnen kan täcka en rad olika områden, kan förträngning din sökning och idéer hjälpa dig att få ett tydligt fokus. Oavsett om det är ekonomi och marknadsföring, eller mänskliga resurser och verksamhet, kan du överväga många ämnen.

Finance

Världens ekonomi fortsätter att ändra, är bo uppdaterad med förändringar och trender ett bra sätt att närma projektämnen. Dessa ämnen kan omfatta industrin analys, analys av företag på ett scenario grund, tillväxtpotential och kredithantering analys och skuld. Dessa ämnen inriktas på ett enskilt företag eller näringsgrenar. Om du vill fokusera på nya företag eller hur att öka och förbättra tillväxt, kan du föreslå ämnen som projektfinansiering som ett instrument för utväxt, att skapa värde genom ekonomisk förvaltning eller primal analys att värdera resultat kvalitet.

Marknadsföring

Förstå marknadsföring världen är en nyckel till någon verksamhet. Varumärket positionering och reklam är populära teman. Projektämnen på detta område tenderar att vara forskningsbaserade. Du måste veta och lära sig marknaderna innan du kan anpassa din verksamhet till marknadsbehov. Projektämnen kan baseras på kundens dataanalys, studie av institutionella marknader och effektiviteten i marknadsföring system. Ämnen kan vara inriktad på undersökningar och konkurrensanalys. Eftersom marknaderna varierar, kan kund lojalitet och marknadstrender och tillväxt alltid uppdateras och studerade. Andra idéer kan omfatta sociala och miljö marknadsföring.

Mänskliga resurser

Detta ämnesområde har blivit ökande populära på senare år. När fältet växer, expanderar det område där du fokusera dina studier, alltför. Projekt på detta område av studie centrum runt utbildning och utveckling, induktion och orientering och team management färdighetsträning. Dessa områden kan vidare delas upp i ämnen som behov utvärdering av en organisation för tillverkning och olika metoder för anställdas säkerhet och hälsa. Andra exempel för projektämnen kan fokusera kring anställd bevarande strategier för finansbranschen och ledarstilar och analys av den lämpligaste stilen i dagens miljö.

Business

Även om finansiering kan även ingå under business etiketten, kan några andra områden ingå i ditt område. Redovisning, är ekonomi, management och försäkring andra populära områden av studien. Projektämnen i det här fältet kan variera från en studie på parametrar som påverkar investeringar bedömning tekniker till en studie av utländska institutionella investerare och deras inverkan på den amerikanska aktiemarknaden. Management projektidéer kan exempel på bästa praxis för fusioner och förvärv för försäkringsbolag att uppnå en lönsam sammanslagna företaget eller due diligence standarder för försäkringsbolagen.