mynewspapers.net

Maytag Whisper 300 serien diskmaskin felsökning

Maytag Whisper 300 serien diskmaskin felsökning


Felsökning din Maytag "Tyst" serie 300 diskmaskin säkerställer allt diskmaskinen kräver, inklusive el och vatten, är tillgänglig och korrekt ansluten, om apparaten slutar fungera. Den diskmaskin kontroller kan också vara en källa till problem om de inte används korrekt före start en rengöringsprocess. Felsökning din Maytag lugnt serie 300 kan spara pengar om apparaten utanför dess garantiperioden genom att föregripa behov av att ringa en tekniker.

Instruktioner

• Gå över knapparna på Kontrollpanelen en andra gång om diskmaskinen inte körs; Du kan begå ett misstag programmering diskmaskinen. Tryck på en av tvättcykeln pads på Kontrollpanelen, välja "Normal tvätt," "Tung tvätt," "Ljus tvätt," "Auto Clean," "Skölj endast" eller "Insta-Wash" "Skölj bara" och "Insta-Wash" är förkortade versioner av andra cykler och ger inte samma nivå av rengöring. Tryck på en "" alternativknappen och tryck "Start/paus" när du är redo att börja. Alternativet "Dröjsmål" kan du starta cykeln senare.

• Öppna och nära tätt dörren, att se till att ingenting inne i diskmaskinen är att stoppa spärren att klicka på Stäng, om maskinen fortsätter att balk. Den Maytag Whisper 300 diskmaskin inte startar om dörren lämnas olåsta. Stora grytor, kastruller och plattor kan förhindra att dörren stängning. Se till att inga bestick hänger under lådorna, begränsa spinning vattenstrålarna. Cykeln återupptar automatiskt när du stänger dörren.

• Avbryt den diskmaskin barnlåset genom att hålla ned knappen "Uppvärmda torra" eller "Kontroll Lock" i tre sekunder tills den liten lampan ovanför knappen slocknar. Kontrollerna är avstängd när den diskmaskin barnspärren är aktiv, att förhindra barn ändra alternativen för tvätt eller starta apparaten medan unsupervised.

• Ta en titt bakom diskmaskinen om stegen ovan inte att göra en skillnad; se till varmt och kallt vattenventiler är påslagna och leverans och dränering slangarna är rak, utan veck. Diskmaskinen kommer inte fylla om det inte kan dra vatten från VVS. Kontrollera att nätkabeln är ansluten direkt till ett fungerande uttag, utan förlängningssladdar eller flera plug-adaptrar och kontrollera eluttaget är påslagen, om möjligt i ditt hem. Diskmaskinen kan har av misstag unplugged eller avstängd.

• Öppna diskmaskinen och kontrollera avlopp locket på golvet i apparaten om avlopp blockeras; apparaten kan rapportera ett fel eller har en pool med vatten kvar i maskinen när cykeln är klar om detta händer. Mat tvättas bort din plattor kunde har samlat in och blockerat avlopp. Rensa bort och skrotar blockering i avloppet och försök diskmaskinen igen. .