mynewspapers.net

Mattrengöring produkter för mögel

Mattrengöring produkter för mögel


Mögel kan vara ett allvarligt problem i hem, särskilt när det infests en mycket porös yta som matta. Mögelsporer växa och gräva ner djupt i mattan, sprida och gör det mycket svårt att helt utrota den. Många husägare väljer att klippa ut och ersätta mattan som är förstört av mögel, men för lätta fall olika mattrengöring produkter och metoder kan användas för att rengöra mattan, döda mögel och permanent ta bort den.

Borax, Salt och vinäger

Om husägare föredrar att hålla sig med huskurer för deras mögel problem, kan sedan de kombinera flera ingredienser till en kraftfull lösning för mögel-fighting. För att göra detta rättsmedel, bör husägare blanda en del borax, en del salt och en del vinäger till en pasta och sedan tillämpa den drabbade områdena i mattan. Ättika och salt med döda mögel och borax hjälper dra tillbaka från mattan när husägare tvättar klistra bort.

TANCS

TANCS står för Thermo accelererade Nano Crystal sanitet, en process som testas vid Nelson Laboratories, en labb som registrerats med både EPA och FDA. I huvudsak, TANCS är en steam-rengöring program, men lägger till flera ytterligare processer för att kristallisera mineraler i vattnet och använda dessa mineraler, under mycket högt tryck, ta bort och förstör mögel. Kombinationen av tryck, värme och kristaller dödar mögel och tvättar det bort från mattan. Vanliga steam rengöring är också ett alternativ, eftersom den också når djupt in i mattan.

Tvål och tvättmedel

För ljus mögel problem, kan villaägare vända till vanliga tvål och rengöringsmedel, inklusive mattan schampo för att rena bort fläckar och liknande problem. Dessa tvålar bond mögel partiklar och göra dem lättare att tvätta från mattan. Villaägare bör fullt skrubba angripna området eller använda ett system för elektrisk schampo Rengör som djupt som möjligt.

Citrus syror

Citrus syror, som ättika, kan användas för att forma för att döda och ta bort risken för förnyad kontaminering. Det finns många olika typer av rengöringsmedel på marknaden som använder citrus syror för att rengöra mattan och döda mögel, inklusive Lysol och många ekologiska rengöringsmedel. Villaägare bör tillämpa dessa rengöringsmedel och sedan ge dem tillräckligt med tid att döda alla närvarande innan du tar bort dem mögel.