mynewspapers.net

Matlagning instruktioner för benfria ben av lamm

Matlagning instruktioner för benfria ben av lamm


Lammstek är en enkel måltid, oavsett en kock nivå av skicklighet. Lamm klarar ett brett utbud av matlagning tekniker, samtidigt som fortfarande saftigt och mört även om något överkokt. För nybörjare eller tid-utmanas är ett benfritt ben mer praktiskt att arbeta med, eftersom det kockar snabbare och lämpar sig för ett större antal preparat.

Instruktioner

• Säsongen rullade, benfri lamm med salt, peppar och ytterligare aromer som vitlök och rosmarin som önskas. Rosta i en het ugn på 204 till 218 grader Celsius i 75 och 90 minuter.

• Ta bort lammet från ugnen när dess inre temperaturen är 125 till 30 grader Fahrenheit för sällsynta eller 130 till 140 grader Fahrenheit för medium-rare till medium. Lammet kommer att fortsätta att koka i 10-20 minuter efter det tas bort från ugnen.

• Skär strängen binda upp benet och rulla ihop den, utsätta det hålet kvar från att ta bort benet. Säsong på insidan av köttet och fyll ben hålrummet med din favorit fyllning. Slå och knyt Lammet med kök snöre och Rosta det enligt ditt favoritrecept.

• Fjäril lammet genom att klippa strängen och utspelas det som tidigare. Skär genom den största gruppen av muskler horisontellt och öppna upp för att göra ett ark lammkött som är någorlunda enhetlig tjocklek. Om du vill spara ett steg, be din slaktaren till fjäril lammet för dig.

• Säsongen butterflied lammet inifrån och ut. Grilla den på en gas- eller kolgrill tills gjort, vanligen 15-20 minuter beroende på dess storlek och den önskade graden av doneness.

• Trimma rutinerade, butterflied lammet i tre eller fyra bitar som passar in i stekpannor. Bryn i en het stekpanna och sedan minska värmen och koka, en gång, att övergå till den önskade doneness.

• Placera det rutinerade, butterflied lammet på din rad grill facket. Steka på låg temperatur, på mitt rack i ugnen, tills lammet når den önskade graden av doneness.