mynewspapers.net

Material som behövs för att starta en sublimering mugg manufacturing business

Material som behövs för att starta en sublimering mugg manufacturing business


Material som behövs för att starta en sublimering mugg manufacturing business kan hittas på valfritt antal specialitet sublimering leverantörer. Sublimering är ett färgämne överföringsprocessen för att dekorera muggar, kläder och andra varor. Design är tryckt med särskilda färgämnet-baserade bläck på sublimering specialpapperet. Papperet är lindade runt muggen i position och infogas i en mugg värme press. Pressen värmer dye bläck, orsakar det att förvandla till en gas som överförs därefter till mugg ytan.

Dator

Sublimering uppställningar använder standard datorer men kräver grafisk konst design mjukvara och skanner. Bilden måste vara utformade, skannas eller importeras till datorn där det är storlek och färg korrigeras i programvaran. Grafisk konst designprogram varierar i komplexitet och pris, så måste du undersöka din marknad och bedöma dina färdigheter innan du bestämmer dig. Det finns inget sublimering-bara programvara krav, men du får förvärva proprietär programvara tillsammans med en nyckelfärdig sublimering set-up kit från din leverantör.

Skrivare

Sublimering skrivare är datorn med särskilda huvuden att rymma sublimering bläck och fungera precis som en vanlig skrivare. Din befintliga skrivare kan eftermonteras med sublimering bläck beroende på modell, men det rekommenderas att du köper en dedikerad sublimering skrivare för att undvika eventuella problem med din vanliga papper och foto skrivarbehov. Sublimering skrivare tenderar att vara större än vanliga skrivare och kommer att ta papper upp till 27,5 av 42,5 cm (11 av 17 inches) eller större för T-shirt och andra stora produkt sublimering utskrift du väljer att göra i framtiden.

Mugg press

En mugg press har ett cylindriskt värmeplatta som mugg, sublimering skrivare och Teflon ärm infogas för utskrift och driva på standard hus nuvarande. Många nybörjar enheter kan en mugg som ska skrivas ut på en gång, men större multi-Head maskiner finns för snabbare produktion arbetet. En mugg press är endast användbar för utskrift muggar och likaså formade objekt och kan inte skriva ut T-shirts eller andra gemensamma trycksaker.

Leveranser

Tillbehör att ha till hands bortsett från ett lager av muggar inkluderar sublimering papper, extra bläck, Teflon eller andra märken av värmebeständigt material. Termisk värme tejp tjänar till att hålla papper bilden fast muggen utan smältning under tryckprocessen och värme kuddar används för att uthärda ordentlig press utövas på muggen att underlätta dye överföringen. Andra förnödenheter att överväga är bubbelplast och mugg lådor.