mynewspapers.net

Material som används i iPod Earphones

Material som används i iPod Earphones


iPod hörlurar erbjuder stil, status och dynamiskt ljud spänna vanligtvis bara finns i omständig-fonetiska (runt örat) hörlurar. Vad som gör dessa hörlurar, som kommer som standard med inköp av några iPod eller iPhone, premiumkvalitet är inte bara Apple varumärket eller £19 prislappen. Många av de material som går till att göra ett par iPod hörlurar är speciellt utformade att fungera bättre med iPod.

Neodymiummagneter

iPod-hörlurar har många funktioner som fungerar bäst med iPod-gränssnitt, men vissa material används bara för att de är bästa av vad som är runt. Detta är varför Apple använt neodymiummagneter i byggandet av deras hörlurar. Neodym är mycket mer magnetisk än en ferrit magnet av samma storlek och gör ett mycket bättre jobb att fånga akustiken i en föreställning utan förlust. Detta innebär att du kan få premium dynamiska ljud från din iPod örat knoppar som skulle förr ha endast kan uppnås genom omständig-fonetiska hörlurar. Sedan starten, har många andra företag (som Bose och iFrogz) använt liknande metoder och material för att skapa liknande ljud i örat bud och hörselgången format.

Syrefri elektrolys koppartråd

Koppar ledningar har varit standard anslutningen från huvudet telefon att plugga i år. Indikator på kvalitet är tillverkningskvalitet koppartråden. Syre gratis koppartråd som har byggts genom elektrolys anses en ovan Snittbetyg för hörlurar och har använts i tillverkningen av iPod-hörlurar för att leverera premium kvalitetsljud. Användningen av syre fria koppar tråd garanterar en snabbare överföringstid (koppar är en av de bästa ledarna) och säkerställer en större mängd data kan överföras utan förlust. Detta innebär att ljudkvaliteten på din musik kan faktiskt bero mer på kvaliteten på din MP3-fil än hörlurar.

Nickel Plated Plug

Nickel plated kontakten är en standardanslutning och ansluter till en kvinnlig anslutning i iPod som också är förnicklad. Medan guld guldpläterade pluggar anses att överföra mer och överlägsen ljudkvalitet när ansluten till en bärbar enhet, är tanken bakom iPod hörlurarna att när ansluten till en iPod, ansluter de samma metallerna under överföringen säkerställer optimal ljud eftersom signalen inte hoppar olika typer av metall. Bristen på utbrodering bidrar också till att minska kostnaderna inom industrin och till kunden.