mynewspapers.net

Mat presenter för barn med hängslen

Mat presenter för barn med hängslen


Tandställning kan bromsa på många av livsmedel barn kärlek. Barn med hängslen kan inte tugga tuggummi, äta hårda karameller, Sega godis, eller njut av nötter och popcorn. Om de konsumerade en av dessa behandlar kan de skada sin tandställning. Med dessa begränsningar finns det mycket få mat presenter att välja mellan. Men finns det livsmedel som barn med tandställning kan njuta utan rädsla för att bryta sin tandställning. Vad behandlar dig göra, kom ihåg barn med tandställning måste tandtråd och borstar tänderna efter söta snacks.

Frukt

Det finns några frukter att undvika, såsom äpplen och päron. Välj mjuka frukter som apelsiner och bananer. Om du inkluderar äpplen, de kan vara tunna skivor och Lägg i en liten behållare med vissa frukt dopp.

Brownies

Brownies bör inte innehålla nötter eller karamell. Ett annat sätt att göra brownies säkert för hängslen är att inte inkludera de yttre kanterna av brownies. Brownies på de yttre kanterna av pannan koka vanligtvis snabbare än centrum, vilket gör dem svårare. Endast leverera ett parti av brownies utan hårda kanter att hålla barnets hängslen intakt.

Jello

Använda cookie Fräsar för att förvandla vanlig jello till jiggly former. Ice cube fack och kaka formar också fungerar bra för denna behandling. Du kan lägga små bitar av mjuk frukt i jello mögel. Om barnet inte gillar jello, är pudding också en bra behandling för barn med hängslen.

Varm choklad

Ge ditt barn med tandställning en mängd varm choklad. Smoothie mixar kan också en rolig upplevelse för barn med hängslen. Vätskor är särskilt användbart rätt efter ett barn få tandställning pålagt eller dras åt. Vanligtvis efter en ortodontist avtalad tid är en barnens tänder och mun öm och känslig. Inkluderar strån med din gåva att hålla varma eller kalla drycker från barnets tänder.