mynewspapers.net

Mat ordförråd spel

Mat ordförråd spel


Ordförråd spel kan hjälpa lära nya ord, expandera språkkunskaper eller lära sig ett nytt språk. Mat ordförråd spel behandlar specifikt ord som rör eller beskriva ätliga ämnen. Dessa spel är utformade för att vara pedagogisk och ofta lita inte på detaljerad grafik eller ljud för deras presentation. I stället hålls spelet enkelt och lätt att förstå för att undvika förvirring.

Finn-spel

Dolda objekt spel erbjuder en lista över objekt som du har till fina. Objekten är dolda i scenen och när du hittar en av dem, du passera den bort från listan. "Mat spelet" är ett livsmedel ordförråd spel som delar likheter med denna genre. Livsmedel är spridda över ett rörigt kök och du har tre försök att få all den mat som anges. Klicka på den fel mat, och du förlorar en chans. Spelet kan spelas gratis online.

Text spel

"Mat namn Game" är ett exempel på en text spel, som bara använder text och få eller inga bilder. Dessa spel spelas online och kräver inte några speciella plug-ins. Du ges en kryptisk ledtråd och måste namnge typ av mat som är associerade med den. Om du tror du vet svaret, klicka på länken för att se om du har rätt. Du får en ledtråd med en liten bild kan hjälpa dig. Dessa typer av spel spelas bäst med två eller fler spelare.

Minne matchspel

I minne matchspel presenteras du med en serie av kort med framsidan nedåt. Ditt mål är att matcha par genom att vrida dem över två i taget. Om de två korten är en match, du poäng och korten återstå ansikte upp. Om de inte är en match, korten vänds nedåt och du behöver komma ihåg vilka deras platser är. Spelet är avslutat när alla kort har matchats i par. "Food Detective" är en variant av denna typ av spel där du måste matcha mat till deras respektive livsmedelsgrupper. Detta innebär att det finns två typer av kort du kan avslöja, en med namnet på en matgrupp som och en med en bild av en typ av mat och dess namn. Matchande ett livsmedel till dess matgrupp får du poäng, som på kyckling till gruppen protein, till exempel.

Matchande spel

Matchande eller "pilar" spel har likheter med minne matchspel men ta bort gissningsleken från det. Du kan rulla genom bilderna med hjälp av piltangenterna visas på skärmen och sedan bläddra igenom ord som matchar bilden med ordet. En av dessa spel kan hittas på webbplatsen för många saker. En bild av mat visas på vänster sida av skärmen och en mat namn till höger. Du måste matcha två med hjälp av pilarna och tryck på "kontrollera" för att se om ni har rätt. Du kommer att visas hur många gånger du var rätt ut av antalet gånger du spelat.