mynewspapers.net

Mat idéer om en Shrek födelsedagsfest

Mat idéer om en Shrek födelsedagsfest


Shrek är en film av DreamWorks som berättar historien om en träsk troll som vill rädda sina hem och missanpassad vänner att tas ifrån honom. Han resor för att möta mannen som äger sin mark, möter några vänner på vägen och blir kär i en vacker prinsessa, som så småningom väljer att vara ett troll med honom och leva i hans träsk. Shrek skulle göra en bra födelsedag fest tema för alla barn, eftersom filmen är rolig och charmig. Du kan få riktigt kreativ med mat idéer för din Shrek-tema fest.

Aptitretare

Shrek liv i ett träsk, så varför inte göra några barnvänliga aptitretare som representerar Shreks hem? Buggar på en stock är en söt, god och frisk förrätt. För att göra fel på en stock, måste selleri, jordnötssmör och russin. Tvätta och skär selleri så att bitarna är ca 5-inches lång, och fylla dem med jordnötssmör. Placera tre russin på jordnötssmör och du har din buggar på en stock. Du kan också servera chips och dip--träsket stil. Med antingen ranch eller gräddfil dopp, lägga till några droppar grön livsmedelsfärg till dip, rör om och servera med ditt val av chips.

Huvudrätt

För du huvudrätt, gör personliga Shrek pizzor. Du behöver pizzadeg, mozzarellaost, tomatsås, skivade svarta oliver, spenat och champinjoner. Kontrollera att du har tillräckligt många ingredienser för varje barn gå på festen. Tillåta pizzadeg att Tina och sedan forma det till Shreks ansikte, som är rund och har de unika öron. Gör inte pizza för stor, bara om storleken på din hand. Strö mjöl på en bakplåt, och värma upp pizzor på 177 grader Celsius i ca 15-20 minuter, eller tills pizzan är gyllenbruna. Låt den part gäster och födelsedagen pojke eller flicka att dekorera sina egna pizzor. Du kan uppmuntra dem att dekorera pizza för att göra Shreks ansikte, med spenat för huden, Oliver för ögon och mun, och en svamp för näsan. Lägga tillbaka dem i ugnen i en minut eller två att smälta osten.

Efterrätt

I slutet av berättelsen, Shrek och Fiona blir förälskad och leva lyckligt. Även om de väljer att leva och höja deras familj i Shreks träsk, ser vi fortfarande en hel del slottet som Fiona levde i under filmen. För ditt barns födelsedagsfest, baka en läcker slott kaka. Detta är verkligen lätt om du investerar i en slott kaka stekpanna, som du kan köpa i många bakning leverans butiker eller online på part butiker såsom Thepartyworks.com. Pannan åtgärder 11 1/2 inches med 11 3/4 inches med 2 inches, så det är ungefär lika stor som en vanlig tårta. Efter gräddningen ditt slott, dekorera med frosting eller sockerglasyr. Du kan vara riktigt kreativ och få Shrek actionfigurer, inklusive draken, för att återskapa scenen när Shrek räddar Fiona.