mynewspapers.net

Mat idéer för en Disney Princess temafest

Mat idéer för en Disney Princess temafest


Disney princess festen kan vara tema kring en enda prinsessa Askungen eller Ariel, eller valda livsmedel och gynnar kan representera olika princess-tema fest favörer. Hursomhelst, se till att din meny är princess värdig genom att inkludera de följande royal behandlar.

Cupcakes

Mat idéer för en Disney Princess temafest


Inget parti är komplett utan en tårta och cupcakes är en perfekt storlek för små händer. Låt hedersgäst väljer tårta smak och använda karamellfärg till färgton glasyr för att matcha den klänning som bärs av hennes favorit Disney princess.

Princess Punch

Göra "princess punch" genom att fylla en punsch skål med en blandning av 1 gallon beredd rosa lemonad och en 2-liters flaska med ginger ale. Tjäna i Disney princess-tema koppar, och Lägg till en randig godis pinne som en accent.

Candy ÄpplenKlä upp som den onda drottningen från Snövit och erbjuder din lilla prinsessor en rik rött kola äpple eller apple skivor med rosa jordgubbs yoghurt för doppning.

Te smörgåsar

Mata din lilla prinsessor deras val av miniatyr te smörgåsar. Lägga till deras favorit fyllning mellan två skivor bröd, och sedan skär i roliga former med cookie fräsar. Använda enkla former, eller för en speciell touch, använda crown - eller diamant-formade cookie fräsar.

Fairy Godmother trollstavar

Inte "bibbity bobbity boo" behövs för att skapa dessa snabbt och enkelt trollstavar. Doppa pretzel stavar i smält vit choklad och rulla i krossade karameller eller rosa socker göra roliga, ätbara trollstavar för dina gäster.