mynewspapers.net

Mat för en redneck bröllop

Mat för en redneck bröllop


Redneck bröllop teman är långt från de traditionella bröllop temana. Ordet "redneck" till några kan ses som en nedsättande term som används för att förringa människor som väljer ett enklare eller land sätt att leva. På sikt kan dock användas som en term för att beskriva rejäl homestyle mat serveras på ett bröllop som inte har pretentiös övertoner förknippas med "högre klass" bröllop och val av livsmedel.

Grill

En gammaldags grill eller cookout fungerar som en buffé reception. Sätt oavsett vilken typ av kött du önskar på grillen, från enkel varm korv och hamburgare eller noggrannare fair som biffar, grillspettet kycklingar och långsamt kokt revben. En grill har inte vara allt om kött. vegetariska kött alternativ som soja eller tofu baserat alternativ kan också kastas på grillen. Kasta potatis och majs-on-the-cob på grillen för att följa med resten av festen. Kalla sallader som potatis, coleslaw, makaroner, trädgård och Caesar sallader kan fastställas.

Chili Cook-Off

Har en chili cook-off, med olika grader av kryddighet. Chilli fungerar bra för ett vinter bröllop mottagning, där gästerna är kall och behöver något varma för att fylla sina magar. Chili är en enkel och prisvärd måltid alternativ som kan vara beredda i förväg och värmas på dagen på bröllopet. För att följa chili, erbjuder hembakade kakor, bröd eller rullar för gäster till dunk i sina skålar av chili. Andra grönsaker krävs inte nödvändigtvis med denna måltid eftersom de flesta chili är proppfulla full av olika grönsaker.

Ryckig

Ingen redneck bröllop kan vara komplett utan minst en typ av ryckiga som erbjuds. Skapa olika aptitretare genom att Linda bitar av ryckiga runt cocktail wieners eller grillade pilgrimsmusslor för en finare förrätt. Jerky kan också skär i små strimlor och stänkte på bakad potatis eller sallader. Eller helt enkelt servera ryckiga som förrätt själv.

Drycker

Vidarebefordra som serverar vin, champagne eller blandade drinkar. I stället tjäna burk läsk, flaskor med öl och juice lådor för barnen. Om du vill ha en cocktail alternativ, Välj de drinkar som är pre flaska. Chill drycker i stora baljor av is och ett ölfat för att få kalla drycker hela kvällen. Du behöver inte fancy glas eller koppar; i stället använda papper eller plast cups som kan kastas bort eller återanvändas som behövs.

Tårta

En traditionell kaka kan arbeta för en redneck bröllop eller du kan välja att ha något lite mer udda för din speciella dag. Om du gillar stilen på en traditionell kaka kunde du ha det dekorerade med bilder som passar temat, till exempel bilder från jakt eller jordbruk. En mer ovanlig stil redneck kaka är att ta en skiktad kaka stå och ordna färdiga bakverk kakor, som Ho-Hos och Ding Dongs på brickan som bröllopstårta. Gästerna kan ta en bakelse som de vill.