mynewspapers.net

Maskot idéer

Maskot idéer


Maskotar är en viktig del av att främja ett företaget, skolan eller team. En maskot är en tredimensionell representation av en logotyp, skolan eller företaget namn. Används rätt, kan en maskot ge omedelbar igenkänning för gruppen representerar. Skolor, grupper eller företag uppkallad efter djur har en inbyggd maskot. För grupper med mindre uppenbara val, kan en maskot vara ett svårt beslut.

Budget oro

För en maskot att arbeta effektivt, måste det ser professionella och röra sig fritt. En hemmagjord kostym kan spara pengar på framsidan, men det kommer inte ge samma resultat som en professionell maskot kostym. För att spara pengar valde en vanligare maskot, som ett djur, och klä den i en T-shirt och mössa med gruppens namn på den. En grupp kanske vill skapa en maskot som är helt unik för sin skola, företag eller team. En helt unik maskot kommer att kräva en helt anpassad kostym, vilket kan vara kostsamt.

Tillgänglighet

Det är viktigt att en maskot tittar vänlig och inbjudande. En maskot bör främja en positiv känsla om gruppen representerar. Undvika maskotar som anses skadedjur som råttor och ormar, eller maskotar som kunde skrämma barn, som en häxa eller troll. Djur kostymer bör vara leende och inte morrande. Ingen som vill närma sig en morrande tiger eller Björn. Människor-tema maskotar, som pirater eller kungar, bör skratta och Le ofta att skapa en rolig och vänlig atmosfär.

Enhetligt utseende

Den bästa mascara har stängt huvuden med ingen hud tittade genom. (referens 2) Detta gör att modellen i kostym att ändra utan att ändra publikens perception av maskot. Inte kunna se skådespelaren inuti maskot lägger också till den totala effekten av maskot. Människor-tema maskotar utan stängda huvuden bör använda utarbeta huvudet dekorationer, som långa skägg och mustasch och en fancy hatt. Dessa poster kommer att distrahera från utövarens fysiska egenskaper och gör det enkelt att interchange aktörer.

Personlighet

Maskotar är mest effektiva när de interagerar med publiken och dra uppmärksamhet till sig själva. Arbetar en maskot kostym är inte som bär normala kläder. En överdimensionerad kostym kan dölja små åtgärder, som vinkade. För att förmedla personlighet, skall varje handling överdrivas. Marschera i stället för promenader och viftande händer och armar vilt bidrar till att skapa en vänlig och high-energy maskot personlighet. Ges tillräckligt med utrymme, kan en maskot vill anställa akrobatik som cartwheels och faller uppmärksamheten. I mindre områden, borde hoppande och vinkar göra susen.