mynewspapers.net

Masker för Carnival GamesMasker är verkligen centrala i karneval firande totalupplevelsen och fånga festliga själ "Carnivale." Ursprunget till Carnival börjar 1162, i Italien. Det första omnämnandet av den ansiktsmask som bärs av brasilianare inträffade i 1268, enligt webbplatsen studera engelska idag. I de flesta fall få personer som är inblandade i Carnival upplevelsen olika masker på deltagande av spel. Maskerna är slitna som kollektiv för kul under festligheterna, som inkluderar konsert, evenemang och fester.

Historia

Som med Mardi Gras, innebär det historia djupa kulturella rötter även en mängd skandal inom olika länder samt New Orleans. Naturligtvis, går historien om Mardi Gras masker långt tillbaka till 1800-talet. Mardi Gras, bokstavligen "Fat tisdag" på franska, var från början en fest i Frankrike. De ursprungliga maskerna var ganska vanlig i design och ofta hade dekoration för prestanda i teatrar. Masker kom i många stilar och tillverkas av flera material såsom fjädrar, färger, strass tillsammans med tyg rester.

Mardi Gras masker

Vid ankomsten i New Orleans är det rätt etikett att bära en ansiktsmask. Masker är typiska för de många gemenskap av festivaler inom två veckor festivalen. Parader, spel, maskeraddräkter kostymer och pärlor är vanligtvis en viktig del av Mardi Gras karneval firande. Masker skapade från silk, läder, hund, jeweled och enkla mönster är den ordningen för dagen. Ett exempel är en "Carnival Drama Mask" för dem som älskar teater, drama, gråt eller action i alla dess varianter.

Venetiansk karneval masker

Lära barn masker av andra länder, genom att lära den årliga karnevalen i Venedig, Italia. Varje februari, har venetianerna en enorm och sofistikerade beröm, liknande till Mardi Gras. Venetianska masker funktionen framträdande i filmen "Ögon omfattande Shut." De har parader med festprissar klädd i ljusa, pulserande dräkter, målade hudar och huvudbonader. Venetianska kostym masker har alltid varit stora historia och kultur i hela Venedig. Från och med 2011, handgjorda kostym masker finns tillgängliga i hela staden, men dessa masker är mestadels liknar kakmått repliker av sämre versioner produceras av leksakstillverkare. Venetianska cirkus masker var faktiskt gjorda av papier-maché, men dessa dagar de komma i läder också.

Djur masker

Många barn älskar djur och karnevaler. Båda dessa begrepp tyder på en cirkus-stil tema. Katt masker är alltid excenter inredda med olika saker som päls, fjädrar, juveler, guld, guld och kristaller. Timmar efter timmar investeras i dekorera masker med finaste leveranser: sällsynta fjädrar, juveler och konstfiber. Magnetiska fascinationen av masker når sin topp bland barn. Papper ansiktsmasker är oerhört föredra bland barnen. Ofta föredrar barn att göra sina egna masker, Detta praktiska arbete stimulerar deras fantasi. Använda papperstallrikar som bas till masker eller hitta heltäckande ansiktsskydd masker gjorda av ljusa plast från en art store. Filt, gör skum och piprensare hållbara öron, näsa och morrhår. När du är klar kan barnen Marschera i firandet medan de agerar som deras särskilda djur.

Diverse

Använda masker är kul, men sanna njutningen kommer samla in dem genom spelet och konkurrens. Olika färgglada masker kan vara vinster vunna i små spel, medan utmanande i hela en karneval firande. Carnival spel masker intjänas genom pigg spel som omfattar spel som kräver lycka, friidrott och kunskap. Vinnande priset kan vara en plast Guldmasken. Denna typ av ansiktsmask kommer i olika iögonfallande former och mönster, och när den placeras, täcker ansiktet, vilket möjliggör hemlighållande och mystik.