mynewspapers.net

Martini glas Halloween kostymer

Martini glas Halloween kostymer


För en kostym som är kreativ och fullvuxen, klä upp som en martini för din nästa Halloween. Om du beställer kostym från en kostym butik eller göra det själv, är det en lätt igenkännlig utseende, baserat på bara några delar. Variationer är lätt, vilket gör det möjligt att bilda en hel grupp av samordnade kostymer, utrustad som en full sprit skåp. Ta inspiration för martini varianter från menyn av din favorit cocktailbar.

En listig kostym

Om din budget är begränsad men du har tid och lust för några kreativ bearbetning, kan du designa din egen kostym martini glas. Runt halsen, bära en se-igenom konformade krage planerat på hund, tillgängliga vid veterinary klinik eller sällskapsdjur tillförsel butiker. Wrap din kropp klar cling film för att skapa intryck av en lång, smal bas av glaset. Toppa looken, bära en grön ski mask för att göra ditt huvud liknar en martini signatur oliv. För en extra final touch, kan du måla ett plast barns svärd i en färg som neon och ange det i din "cup" i stil av en cocktail svärd.

En färdig utstyrsel

Om du hellre lämnar kostym-making till proffs, kan du hitta en martini glas kostym genom många av de mer expansiva kostym butikerna. Titta på online katalogerna för butiker med stora lager av ovanliga kostymer för vuxna. Du kan välja en tredimensionell design med en stor, tydlig, konformade "cup" som liknar den hemmagjorda hundhalsband designen. Om du föredrar en kostym med bättre synlighet och komfort, kan du välja en som begränsar "Martiniglas" designen till nedan nacke och axlar. Om du vill anpassa en generisk martini glas look, kan du använda färgglada cellofan papper för att rada glaset för att likna en appletini, choklad-tini eller din favorit hopkok.

En överdimensionerad glas

Om du utformar din kostym själv, kan du välja en splashy, överdimensionerade design. Skär ett stort ark av tydliga, styv plast i en cirkel som mäter cirka fyra fötter över, att göra ett snitt mellan cirkelns centrum och en punkt på dess omkrets. Skär ett hål utanför centrum av cirkeln, tillräckligt stor för att omringa din midja. Dra kanterna ihop till cirkeln till en tredimensionell kon. Konen fungerar som Martiniglas skål. Bära den så att det sitter på din midja, välva sig upp och utåt. Hålla en stor grön plast boll inne, för att fungera som en oliv. Benen kommer att fungera som stammen av glaset. Om du är en kvinna, kanske du bär plattform eller högklackade skor att förlänga "stammen".