mynewspapers.net

Märken av kaffe bra för kaffemaskiner

Märken av kaffe bra för kaffemaskiner


En kaffebryggare har två kamrar, en under den andra, Förenade genom en vertikal tub. Vattnet i botten kammare värms - vissa maskiner har sin egen värmeelement medan andra måste värmas på kokplatta-- och resor upp röret. Vattnet sedan filtrerar ned genom kaffesump och återvänder till den undre kammaren. Denna process upprepas kontinuerligt, förvandla vatten till kaffe. Alla märken av kaffe kan användas, men det måste vara grov marken. För böter på en grind kommer att leda till sediment i botten av din kopp.

Arter

Välj alla märken av kaffe du. Oavsett vilket märke du köper, kommer bönorna antingen vara helt Arabica eller en Arabica/Robusta blandning eftersom dessa är de enda två kaffe arter används i kommersiella kaffe produktion. Arabica har en mild, aromatisk smak med en låg koffeinhalt. Robusta är skarp och bitter med en dubbelt så hög som Arabica koffeinhalt. Webbplatsen hur till brygga kaffe rekommenderar med bönor som är mycket smidig, låg syrahalt och grunden ännu mer grovt än de avsedda för en fransk press kaffebryggare.

Bönor

Slipa hela kaffebönor på de grova inställning på din kvarn vid behov. Förvara bönorna i en lufttät behållare--helst en som ger vakuum förvaring-- och hålla dem i ett mörkt svalt. Om du köper förmalt bönor från stormarknaden hylla eller bönor marken i butiken när du köper dem, leta efter ett sätt vakuum påsar. Dessa påsar införliva en ventil som tillåter gas att fly men förhindrar syre från att komma in, därmed hålla kaffet färska längre.

Bryggning

Häll kallt vatten i botten kammare av bryggare, så att 170 till 227gr. per kopp. Sätt in röret och den övre kammaren, att se till att vattnet håller sig under och inte röra den övre kammaren. Plats 2 tsk grovt malet kaffe i den övre kammaren för varje kopp kaffe. Slå på bryggare om den har sin egen värmeelement, eller placera den på spisen.

Varning

Tillåt inte kaffe koka... kokande leder till överdriven utvinning och en bitter smak. En elektrisk kaffebryggare stannar automatiskt brygga som kaffet når kokpunkten. Detta indikerar att kaffet är färdig att drickas. Hålla uppsikt på en kokplatta bryggare och ta bort den från värmen när bryggningen pågår men innan kokar kaffe. Häll kaffe i koppar som tidigare har värmt med varmt vatten. Servera enligt smak--svart, med eller utan socker eller grädde, half-and-half eller mjölk.