mynewspapers.net

Märken av Beach Cruiser cyklar

Märken av Beach Cruiser cyklar


Beach cruiser cyklar, som först blev populär på 1950-talet, är kända för sina bekväma ride och användarvänlighet. Traditionella beach cruiser funktioner inkluderar en bred sadel säte, höga styret så att ryttaren att sitta upprätt i stället böja framåt och dalbana bromsar som engagerar när ryttaren pedaler bakåt. Breda däck kan beach cruisers att rida lättare i sanden. Flera cykeltillverkare göra beach cruisers.

Schwinn

Schwinn, som har tillverkat cyklar sedan 1895, erbjuder över 20 sorters beach cruiser cyklar. Ramar är tillgänglig i stål, aluminium eller aluminiumlegeringar och alla Schwinns kryssare har bred sadel säten. Förutom den traditionella en-speed kryssaren gör Schwinn också tre hastigheter och sju hastigheter kryssare. Några av cyklarna har bakre coaster bromsar, medan andra har hand bromsar. Färgalternativ omfattar grädde, svart, ljus blå, rosa och rött och några av Schwinns kryssare kommer med en innehavare av en integrerad dryck under styret. Förutom den tvåhjuliga cykeln erbjuder Schwinn också en tandem kryssare byggd för två personer, samt en tre hjul kryssare.

Electra

Electra gör 12 modeller av beach cruiser cyklar för män och 23 modeller av kryssare avsedda för kvinnor. Alla Electra kryssare har bred sadel säten och platt fot teknik som sänker ryttarens tyngdpunkt och kan lindra belastningen på ryttarens nacke, rygg och armar. Denna teknik kan också ryttarens fot röra marken lättare. Ryttare har möjlighet att kryssare med en, tre eller sju hastigheter och dalbana eller hand bromsar. Electra erbjuder även tillbehör för deras kryssare såsom klockor, korgar, speglar, styret blommor och rack för korta och långa surfbrädor.

Nirve

Nirve har 13 modeller av mäns beach cruisers och 16 modeller av kvinnors kryssare. Det finns också mindre juvenil beach cruisers med två modeller för pojkar och sex modeller avsedda för flickor. Herrarnas cyklar har 18-tums ramar och 26-tums hjul, Damernas modellerna har 16-tums ramar med 26-tums hjul och juvenil modellerna har 20-tums hjul och ramar för barn i åldern sex till 10. Nirve har ett och tre hastigheter kryssare och alla sina cyklar har med både front hand bromsar och bakre coaster bromsarna. Tillgängliga tillbehör inkluderar korgar, dryck innehavare, strålkastare och bärbar mp3-högtalare. Nirve kan också anpassa deras beach cruiser med anpassade fälgar, av vilka några är målade för att matcha kroppen av cykel, färgade styre grepp och styret av varierande storlek.