mynewspapers.net

Marine corps kniv utbildningKniv stridsteknik lärt sig i Marine Corps bajonett assault kursen är en del av grundläggande utbildning. Under basic lär du dig grepp, hållning och laddning. Detta är viktigt eftersom "i nära stridssituationer där ett gevär inte kan avfyras, bajonetten är en värdefull, dödliga vapen."

Bakgrund

Marine corps kniv utbildning


Amerikanska marinsoldater praktiken kniv stridsteknik med bajonetter. Det är dolk-liknande i utseende och kan kopplas till nospartiet slutet av en marin gevär. Marines införs för att bajonett utbildning under deras första fasen av boot camp. Avgörande i närstrid, bajonetten är ofta en marin andra försvarslinjen efter sitt gevär. Markeith Williams en pluton sergeant med 1/3 sa, "Någon gång under krigstid, marinsoldater kommer får slut på ammunition och måste veta hand-to-hand bekämpa"

Greppet

Det finns flera grepp som kan användas. "Omvänd grepp" är då bajonetten hålls längs med linjen av handleden. Slashing är den primära funktionen för detta grepp, men det tillåter inte för full effekt. "Fäktares grepp" kan bajonett handtaget för att vara greppas mellan tummen och pekfingret med de andra fingrarna löst lindade runt handtaget. En nackdel med detta grepp är att bajonetten kan slås loss från handen eftersom greppet är bättre lämpad för mindre knivar. En "Ice Pick grepp" är när kniven är grep i näven med peka av kniven pekar nedåt. Med detta grepp uppnår bättre pansar penetration. Nackdelen är att din fiende har en bättre chans att visa din kniv och blockerar din attack. Den senaste grepp som du lärt i bajonett utbildning är "Hammare grepp". Föredra framför alla andra, möjliggör hammare greppet slashing, stötande, stansning och maximal effekt. Enkelt grepp i handtaget på bajonetten i din knytnäve som du skulle en hammare. När du förstår Syftet bakom olika grepp format, kan du se hur det kan vara användbart att anställa ovanpå varandra eller hur de kan användas tillsammans för extra teknik och försvar i strid.

Hållning

Marine corps kniv utbildning


Utan lämplig hållning, kan greppet vara till liten nytta. Korrekt inställning uppnår det maximala flöden rörlighet i alla riktningar och optimerar reach. Marines Läs "Triangel hållning" under bajonett träning. Integrera triangel hållning och korrekt grepp ökar din framgång i hand-to-hand bekämpa. Du står med din greppas sida framåt så att bajonetten är närmast fienden, och den fria handen bör täcka bröstet.

Som täcker

Beläggningen kan vara ett användbart försvar teknik. Jim Advincula, US Marine Corps kniv och nära bekämpa instruktör, säger du vill "gömma sig bakom din kniv." Syftet med beläggning är att hålla bajonetten alltid pekar mot din fiende så du öka din reaktionstid och minska risken för skador. Om din fiende försöker ta dig, kan du använda den fria handen för att skydda dig själv och undvika att dras av din motståndare.

Shield Hand

När täcker, blir den fria handen en sköld. Du vill skydda områdena på kroppen som kan leda till döden om skadade, främst hjärtat och halsen. Genom att använda handen som en sköld, om din fiende kan köra om dig, serverar din sköld hand som extra skydd genom att absorbera stöten. Shield handen serverar många ändamål i närstrid. Det kan ge skydd, distrahera, punsch och förhindra att din fiende unsheathing sin kniv.

Varning

Marine corps kniv utbildning


Använd alltid sunt förnuft vid hantering av vapen. Barn bör inte försöka följa någon av de ovan nämnda teknikerna och göra så kunde resultera i skador.