mynewspapers.net

Marine Corps enhetliga regler

Marine Corps enhetliga regler


Få. De stolta. Marinkåren. Dessa sex ord är en av de motton som används av den amerikanska marinkåren. De är en stolt grupp elit militära människor dedikerade till Förenta staterna i tanke, ord och handling. Medellen Marine Corps förväntas upprätthålla vissa förordningar när det gäller deras uniformer, vara det under en militär manövrera eller medan ut en dagliga joggingtur. Marine Corps uniform är funktionell, men har en distinkt stil som är traditionell samtidigt vara unika.

Historia

United States Marine Corps uniform förordningar datum från 1800-talet. Marine Corps uniform är den enda amerikanska militären enhetlig som innehåller röd, vit och blå---alla tre färger av den amerikanska flaggan. Den permanenta Marine Corps Uniform Board (PMCUB) är gruppen som ansvarar för distribution av uniformer och innehåller den mest aktuella informationen om enhetlig förändringar och förordningar.

Red Stripe och insignier

Den distinkta röd rand hittade på gränsen utanför byxorna och den röda Maggördel är både unika för Marine Corps. Röda strecket lades efter slaget vid Chapultepec (i 1847) för att hedra fallna Marines. Red stripe är idag en ärade påminnelse om alla fallna Marines och militära trupper. Klä blues av Marines har en örn och ett ankare. Läggas till enhetligt 1804, har denna insignier varit i kontinuerlig användning sedan, vilket gör det den äldsta militära insignier. Den stela blå krage, klädda i läder, är mönstrad efter den enhetliga används i den amerikanska revolutionen, som hjälpte skydda bärarens hals från svärd slagsmål.

Enhetliga typer

Det finns i princip tre typer av uniform: klä enhetliga (som inkluderar klänning, blå klänning och blå-vit klänning). Tjänste-enhetligt, liknande kostym bärs i den privata sektorn och kommer i grön och khaki färger); Utility enhetligt, som är en kamouflage färg används i fältet eller medan distribuerat; och fysisk träning enhetliga, som används för jogging, fritid tid och under utbildning evenemang.

Medaljer och band

Att bära medaljer och band är starkt reglerad av Marine Corps Uniform styrelsen. Till exempel måste en marin (nuvarande eller f.d., hedervärt sätt urladdat) följa grooming regler, hur och när du ska bära insignier eller utmärkelser, följa listan över aktiviteter där du inte kan bära uniform och måste följa andra restriktioner, som bär uniform under begravningar, parader och andra ceremonier.

Föreskrifter

Under tiden för värvning, är alla kläder reglerade och köps via försvar leverans Center klädbutiker. Varje artikel av kläder kommer att köpas från DSC. Reglementet applicerar till bälten, byxor, kepsar, slipsar, tröjor, kläder och alla andra delar av den enhetliga inklusive handskar, kappor och strumpor. Det finns särskilda regler för stövlar, skor och duffel väskor.