mynewspapers.net

Marinad till räkor

Marinad till räkor


Räkor kan vara ett utsökt komplement till din middagsbordet om de är beredda korrekt. Smak av en räka är liknande till det av en räkor, så förbereda räkor kan vara mycket lik förbereder räka. Marinader öka smak av räkor som det är förberett för din måltid.

Marinerade räkor

Börja med 0.907kg. räkor, skalade och deveined. Lägga till dessa till en marinad med 3/4 kopp citron saft, 1/2 kopp limejuice, 118 ml. olivolja, 56.7 gr. soja, lite hackad persilja och vitlök efter smak. Låt räkorna till marinaden i en timme och blanda allt igen. Täck och ställ i kylskåp i 12 till 24 timmar. Ta bort räkorna från marinaden och stek eller grädda 10 minuter i ugn 375 grad Fahrenheit.

Vitlök räkor

I en stor skål, skapa en marinad göras med 1/2 dl olivolja, 1 msk dijonsenap, tre vitlöksklyftor malet, saften av en citron, saft av en apelsin och 1 tsk torkad basilika. Lägg till 0.907kg. tigerräkor, skalade och deveined, till marinaden och låt dem dra i minst en timme. Tråd räkor på spett att grilla eller placera i en stekpanna till sautee. Koka tills de är rosa i hela. Servera som förrätt eller med grillade grönsaker som en måltid.

Tequila-Lime räkor

I en skål eller stora dragkedja-stil väska, kombinera 1 kopp margarita mix, 1 skott tequila, en skvätt citronpeppar och havssalt. Blanda ingredienserna väl och sedan lägga till 0.454kg. räkor, skalade och deveined. Låt räkorna till marinaden i minst fyra timmar, sedan bort räkor och tråd på spett. Strö över räkor med citronpeppar och havssalt om så önskas. Grill i fem till sju minuter eller tills räkorna är rosa i hela.

Fantastiska räkor marinad

I en matberedare, tillsätt 12 bitar av soltorkade tomater i olivolja, sex vitlöksklyftor, 1/2 dl lök, 1 dl persilja, ¼ tsk oregano eller timjan, 177 ml. olivolja, ½ tsk salt, ½ tsk peppar, ½ tsk röd paprika flingor och 1/3 dl vitt vin. Processen tills väl blandat, häll sedan blandningen över 0.907kg. räkor och Låt sitta i 30 minuter. Efter marinering, dessa räkor kan vara kokt, grillad eller stekt.