mynewspapers.net

Marina grundutbildning skjutskicklighet badge kravEn viktig del av grundläggande utbildning för United States Marine Corps är kvalifikation med M16 standard infanteri gevär. En marin språkfärdighet erkänns av gevär skytte Badge. Marines kvalificera sig vanligtvis årligen, men deras första skottet på tilldelas gevär märket är under grundutbildningen.

Badge Beskrivning

Det finns märken för gevär och pistol, var och en med tre nivåer av kompetens: skytt, Sharpshooter och Expert. Expert är den högsta. En andra bar för upprepade Expert kvalifikation kan betalas ut under en marin karriär.

Badge slitage

Skjutskicklighet märken är slitna på khaki tjänsten enhetliga, inte verktyg som kamouflage. Märken är slitna centrerade med nederkanten av märket bar en åttondel av en tum ovanför upp i fickan. Om slitna med band, kommer att den nedre raden vara en åttondel av en tum över toppen av baren. När du tjänar en nivå av badge, bärs det tills en annan nivå av kompetens erhålls. Om en marin inte kvalificerar under en årliga shoot, förlorar han sin badge tills han kvalificerar sig igen.

Grundläggande utbildning skjutskicklighet kvalifikation

Marine Corps grundläggande utbildning är 13 veckor, delas upp i tre faser. Fas två är inriktad på gevär utbildning. under veckorna 6 och 7, rekryterar Läs vapen egenskaper och drift och grundläggande skytte fundamenta och tekniker, och slutligen skjuta för kvalificering.

Kurs för brand

Efter träning med gevär i två veckor skjuta rekryterar kvalifikation dag. Kursen av eld består av flera faser av bränning på kända avstånd på 200, 300 och 500 varv medan du använder liggande, knästående, sittande och stående positioner. Femtio skott avfyras, värd upp till fem poäng vardera, tjäna högst 250 poäng. Skyttar måste betyg minst 190 att kvalificera sig som en skytt, 210 för sharpshooter och 220 för expert. Kvalifikation utanför grundläggande utbildning kräver statiska uppmätt sträcka fotograferingen och en ytterligare taktiska bekämpa skjuta, där de totala poängen för skytt, sharpshooter och expert blir 250, 280 och 305 respektive.

Betydelse

United States Marine Corps förväntar sig alla marinsoldater, oavsett vad deras jobb specialitet, vara riflemen först och ta geväret utbildning på stort allvar. Alla marinsoldater måste kvalificera sig för att avsluta grundläggande utbildning och förväntas vara väl förtrogen med deras primära vapen.