mynewspapers.net

Marilyn Monroe tema sovrum idéer

Marilyn Monroe tema sovrum idéer


Sovrum inredda för att framkalla eller ge en eloge till en Hollywood-stjärna som Marilyn Monroe sticker inte bara ut jämfört med sovrum med mindre förtunnade inspirationer. De också lägga till en touch av glamour i vardagen för den som bebor dem. Oavsett om du är en Marilyn fan dekorera ditt eget sovrum för att återspegla din entusiasm, eller du skapar ett tema rum för någon annan, ta utsmyckning inspiration från Marilyn Monroes stil och ikoniska bilder.

Film titlar gränsen

Skapa en egen kantlinje Marilyn Monroe av stencilling titlar av hennes mest kända filmer längs den övre kanten av sovrum väggar. Använd ett retro-looking teckensnitt och stencil bokstäverna 6 inches tall att säkerställa titlarna är lättläst. Sätta en grafisk symbol som en diamant eller en hjärtat mellan varje titel. Några Marilyn Monroe filmer inkluderar "Some Like It Hot," "Allt om Eva," "Herrar föredrar blondiner," "The sju år kliar" och "Hur man får en miljonär".

Stående vägg

Måla ett porträtt av Marilyn Monroe som täcker en hel vägg i sovrummet. Skräddarsy porträttet till din personliga estetiska och din målning förmågor. (Alternativt hyra en väggmålning artist att köra din vision.) Till exempel kan du smycka din vägg med en Andy Warhol-stil porträtt av Marilyn Monroe avrättades i ljusa, surrealistiska färger eller en dyster, photo realistic stil svartvita porträtt. Som en lekfull touch, måla en "ram" runt ytterkanterna på porträtt väggen.

Röda Sequined accenter

Marilyn Monroe tema sovrum idéer


Krydda ditt sovrum med med röda paljetter accenter, frammana Marilyn Monroes berömda röda med paljetter klänning i hennes storfilmen "Herrar föredrar blondiner." Röd med paljetter tyg kan köpas via specialbutiker hantverk och kostym leverans. Någon potential används med röda paljetter tyg i ditt sovrum inkludera gardiner (som också skulle framkalla scenen gardiner, mycket lämpligt för en sovrum utbetalande hyllning till en skådespelerska), kasta kuddar, som omfattar en lampskärm och Tapetserararbeten en fåfänga pall.

Helt vit säng

Marilyn Monroe tema sovrum idéer


Utrusta din säng i överdådiga high-thread-count vita bomullslakan och sängkläder, frammana fastställandet av Marilyn Monroes sista fotosession--ett rum i Hotel Bel-Air. Många av de ikoniska bilderna från den fotograferingen togs av Marilyn Monroe poserar lekfullt och sensuellt i alla vita sängen. Du kunde hänga en utskrift av en av dessa bilder i en ram ovanför sänggaveln till göra säker rummet besökare plocka upp på hänvisningen.