mynewspapers.net

Manuell kontra elektrisk Citrus Juicer

Manuell kontra elektrisk Citrus Juicer


Citrus juicer är ett bra sätt att snabbt och effektivt extrahera vätskan från citrusfrukter. Valet mellan att använda en manuell juicepress eller en elektrisk en är en fråga om personlig preferens å ena sidan, men kan också bero på hur många frukter du vill juice och vad slags rengöring du vill hålla på med.

Manuell Juicepressar

En manuell citrus juicepress har några fördelar, något som kostar. Dessa Juicepressar antingen kommer som en kon eller som hanteras-enhet där du trycker på juice från frukten. Alla är mycket billigt, och kan oftast köpas nya för mindre än £6. En manuell citrus juicer är bra att ha runt om du bara ibland behöva använda en liten mängd citrusjuice i din matlagning. Det är också mycket enkelt att städa upp, och de flesta manuella Juicepressar kan placeras i en diskmaskin.

Elektriska Juicepressar

Det finns många olika modeller av elektrisk citrus Juicepressar. De enklare modellerna har en motordriven kon som extraherar saften från en citrusfrukt halv, och kan hålla ett par koppar vätska i sina behållare. Andra elektriska Juicepressar tryck på vätskan från frukten. Vissa Juicepressar kan också juice skalet av frukten, som skapar en krämigare juice och extraherar de bittrare delarna av citrusfrukter.

Elektrisk juicepress fördelar

Elektriska Juicepressar är användbara om du vill juice mer än en frukt. En elektrisk juicepress eliminerar behovet av att hålla roterande en citrusfrukter runt konen eller från upprepade gånger klämma en handhållen press, vilket kan spara dina händer och armar från att bli trött. Elektriska Juicepressar kan också extrahera mer av juice från frukten, att se till att du pressa praktiskt taget varenda droppe, som hjälper minska avfallet.

Elektrisk juicepress nackdelar

Några av nackdelarna med elektriska Juicepressar är att de har några olika delar till dem, och ta längre tid att rensa upp. Elektriska Juicepressar är också dyrare än manuell Juicepressar, och kan kosta allt från £13 £ 32 beroende på modell och funktioner i enheten. Vissa elektriska Juicepressar har en svag motor, och kan inte juice frukt helt jämfört med andra modeller, eller ens en manuell juicepress.