mynewspapers.net

Många användningsområden av glitterlimGlitterlim är en gemensam tillgång för hantverk och kommer i flera färger som matchar alla smakriktningar. Glitterlim är mycket lättare att använda än standard lim och löst glitter eftersom limmet och glitter är redan kombineras ihop, vilket gör det mindre rörigt och lättare att kontrollera. Försköna något hantverk projekt med glitterlim.

Scrapbook projekt

En av de vanligaste användningarna av glitterlim är för scrapbook projekt. En klippbok är en bok laddad med bilder och minnen från familjen händelser, till exempel semester eller tillägg av en ny baby. Varje sida är unikt, med olika bilder och layout. Bakgrunden för bilder är oftast vanligt eller mönstrade cardstock. Dessa material kan hittas på din lokala hantverk butik. Glitterlim är ett extra tillbehör som kan användas för att klä upp sidor ännu mer. Använda lim för att skapa en glitter kantlinje runt bilder eller kanten av sidan. Också Använd glitterlim för att beskriva bokstäver eller andra utsmyckningar på sidan, charm eller klistermärken.

Stämplar-kort Making

Glitterlim kan också användas med stämplar för att göra avancerade kort design. När du använder glitterlim med stämplar, arbeta snabbt så limmet inte torkar innan du är klar. Det första steget är att välja ditt kort och stämpel. Använd vanligt eller pattered cardstock på hantverk butik. Helt enkelt måla en ljus beläggning av glitterlim på stämpeln mycket snabbt och se till att få alla de stora dragen. Efter stämpeln täcks med lim på alla konturerna, stämpla ditt kort. Låt din design torka i några minuter medan du kör varmt vatten i stämpeln att tvätta bort limmet. Öva på ett vanligt papper först om du vill. Denna teknik fungerar bäst med stämplar som har enkla konturer.

Trä ramar

Använd glitterlim för att klä upp vanligt trä ramar; det fungerar på de flesta andra typer av ramar, också. Detta kommer att fungera bra i ett barns sovrum med en viss färgtema. Om din dotters rum är rosa och lila, Välj lim flera nyanser av rosa och lila glitter tillsammans med vissa grundläggande trä ramar. Lägga ut en duk och hitta en lämplig arbetsplats. Badda flera prickar av glitterlim på ramen och lägga till fler om det behövs. Måla limmet med en pensel så att den smälter in med ådring. Blanda flera nyanser av rosa och lila för ett unikt utseende.

Kläder och håraccessoarer

Förbättra kläder eller håraccessoarer med glitterlim. För att förvandla en vanlig pannband till en extra hår pjäs, dot flera prickar av din favorit nyans av glitterlim på huvudbandet. Blanda limmet med en pensel på en all-over glitter look. Skor och andra kläder objekt kan också se snygg med glitter lim utsmyckningar. Klä upp din lilla flickans vanligt rosa skor med lite blå eller röd glitterlim på kanterna. Använd glitterlim vill skriva ditt barns namn på hennes skjorta eller strumpor.