mynewspapers.net

Måltider som kan förberedas kvällen innan

Måltider som kan förberedas kvällen innan


När vilket gör mat som kan vara beredda i förväg eller fryst, alltid hålla vissa poster i handen. Med ett välfyllt kök skafferi och kyl-frys gör preparatet enklare och snabbare. Kokt köttfärs och strimlad kyckling kan förvaras i frysen i månader. Frysta grönsaker är en annan punkt som ofta kallas för i recept som kan förberedas kvällen innan servering. Pastasås fryser väl och kan användas i många recept. Gräddfil och pasta är inte särskilt bra efter att frysas, så lägg dem natten av måltiden.

Köttbullsmackor

Måltider som kan förberedas kvällen innan


För att förbereda köttbullsmackor förväg, mix ett pund av hamburgare i en stor skål med ett ägg, en halv kopp ströbröd, en nypa salt och peppar och en halv tesked Worcestershire sås. Med hjälp av händerna, rulla smeten till 30 en tum bollar. Grädda dem på en bakplåt i en 350 graders ugn i 20 till 30 minuter. När de är klar, lägg dem i en tätt sluten förvaringsbehållare i kylskåp. Nästa dag, värma dem på spisen med hemmagjord pastasås som har tinats ur frysen eller använda en burk pastasås. Varm, sked sex köttbullar på en hoagie rulla skurna i halv på längden. Sked såsen ovanpå. Tillsätt osten Provoloneost. Köttbullar kan frysas i upp till tre månader efter att de bakas i en återförslutningsbar påse.

Kyckling, svamp och gröna bönor gryta

Måltider som kan förberedas kvällen innan


Följ paketet riktningar för en sex-ounce paket av vilda eller brunt ris. I en stor skål, tillsätt fyra koppar kokt kubik eller strimlad kyckling, två koppar frysta gröna bönor, en can av grädde svamp soppa, en can av grädde av kyckling eller broccoli soppa, en burk avrunnen svamp bitar, en fjärdedel kopp hackad lök och ett kuvert av torr lök soppa mix. Rör ihop ingredienserna väl och sprids i en nio-tums av 13-tums smord ugnsform, eller två mindre bakning rätter. Toppa med en kopp riven cheddarost. Grädda i 177 grader ReK 30 minuter. Om att göra två mindre grytor, kan en täckt och fryst i upp till tre månader. Lägg stekt lök i de sista fem minuterna av gräddningen för en krispigt toppning.

Frukost gryta

Måltider som kan förberedas kvällen innan


Gör denna gryta natten före servering och pop i ugnen på morgonen. Koka ett pund korv och avlopp. I en stor skål, blanda sex ägg, en nypa salt och peppar, två koppar mjölk, en tesked torr senap, sex skivor bröd slits i små bitar och en kopp riven ost. Häll i en smord åtta-tums av 12-tums pan och täcka. Förvara grytan i kylskåpet över natten. Grädda i 350 graders ugn i 30 till 45 minuter. Lägga till mer riven ost överst i de sista tio minuterna av tillagningstiden för en cheesier smak.