mynewspapers.net

Måltid idéer med grytan kött

Måltid idéer med grytan kött


Chuck och ytterfilé tips används ofta skapar nötkött gryta kött du köper hos din livsmedelsbutik köttdisken. Vanligtvis säljs i 0.454kg. paket, kontrollera färskhet datum och för en fin rosa färg på kött innan du köper. Ett paket med grytan kött kan du skapa många olika typer av måltider för middag eller en snabb lunch.

Biff Stroganoff

Denna förrätt kan tillagas på flera sätt. Variationer med en långsam spis, medan vissa kallar för förberedelsen på hällen. I båda fallen, krydda köttet med salt och peppar först, sedan brunt det i en stekpanna med 1 msk olivolja. Om du gör skålen i en långsam spis, överför köttet och lägga till två burkar av gyllene svampsoppa plus en can av mjölk och koka på låg i tre till fyra timmar. Om du använder en kokplatta, lägga till samma ingredienser, slå på låg, locket och låt koka i en timme. När köttet och såsen blandningen är klar matlagning, sked det över toppen av kokta äggnudlar för servering. Olika kryddor som vitlök och lök kan läggas till sås mixen medan matlagning för att passa din smak.

Gryta

För kalops, lätt slänga grytan köttet i mjöl för att päls det och Bryn det i ett lager kruka med 1 msk olivolja. Ta bort köttet efter tillagning och ställ det åt sidan. I lager grytan, Häll två stora burkar (439gr.) av nötkött buljong. Kombinera en 1/2 dl vatten och 2 msk mjöl. Ta buljong till en koka och sedan snabbt Vispa mjöl och vatten blandningen i tjockna det. Låt detta koka i en minut, sedan skruva ner värmen till låg. Tillsätt alla grönsaker du gillar till exempel morötter, selleri, potatis och lök, tillsammans med brynt grytan kött. Täck lager grytan och låt det koka på låg värme i två timmar för att mjuka upp grönsakerna.

Stirfry

Stirfry kan göras med många olika kombinationer av kött och grönsaker. Om du tittar i din livsmedelsbutik asiatisk mat isle, hittar du ett sortiment av ingredienser och förpackningar med stirfry sås mix till stöd i att förbereda denna maträtt. Börja med att bryna kött gryta och efter paketet riktningar på stirfry såsen. Tillsätt alla grönsaker du föredrar och koka dem på mycket hög värme med kött för endast två till tre minuter. Slå värmen till medium och lägga till beredda stirfry sås blandningen. Här serveras många sätt; vanligt eller över krispigt nudlar eller ris.

Kebab

Kebab är en lättare maträtt som inkluderar en mängd olika alternativ för kött, grönsaker och krydda. För nötkött kebab, kan du marinera köttet i en vätska för att förstora eller tillaga köttet med en kryddig gnugga. Skär grönsaker du föredrar i stora bita-stora bitar. Några recept kräver också olika sorters frukter som ananas, mango eller apelsiner. För att montera skålen, placera varje objekt på långa spett och i ordning som grönsaker, kött, frukt; Upprepa processen. Starta din grill eller aktivera din ugn grill till medelvärme. Koka kebab i fem till sex minuter på varje sida.