mynewspapers.net

Måltid förslag på Paleo DietPaleo Diet är också känd som den evolutionära Diet, Stenåldersdieten, den Caveman kost och den paleolitiska kosten. Den är baserad på antagandet att dagens människor inte är långt ifrån deras förhistoriska förfäder, och att anta en kost som följer riktlinjerna för vad dessa förfäder åt är en bättre näringsvärde regim för moderna mänskligheten. Den paleolitiska kosten var avancerade först av Dr C. Leigh Broadhurst, en USDA forskning geokemist och författare.

Paleo frukost

En av grunderna i Paleo Diet äter helt enkelt, och helt enkelt allmänt innebär mindre mat. Till exempel, om en frukost med kalkon bacon och ägg är bra och rejäl, njuta av mängd med Paleo pannkakor. Kombinera 1 kopp mjöl (mala rå mandel i en matberedare eller kaffe mal) med tre ägg, 1/4 tesked vaniljextrakt och 1/4 tsk kanel. Detta ger 4-5 pannkakor och ger en hälsosam mängd mandel fördelar också. Inkludera blåbär eller tärnade äpplen som ett alternativ.

Paleo Lunch

Du kan dagligen äta på protein-stil hamburgare, men för en omväxling, prova en stor sallad. Börja med någon kombination av gröna (utom Undvik isbergssallad för romaine) och Lägg skivade morötter, tärnad röd paprika, skivad avokado, skivade råa champinjoner, tärnad vårlök, hackade valnötter, en skvätt citronsaft, och lika delar balsamvinäger och olivolja.

Paleo middag

Försök ägg, kött och grönsaker i någon kombination, som en klassisk kubansk picadillo. Sofrito av olivolja, vitlök, lök och grönt, rött och orange paprika är bara sauterade Paleo. Köttfärs, skivad potatis, tomater och kryddor passar räkningen, också, samtidigt som den ger en distinkt annorlunda smakupplevelse.

Välsmakande mellanmål alternativ

Rå eller minimalt tillagad mat kräver mer tugga än lagad mat och behåller mer av de naturliga enzymerna. Mer tugga också bedriver matsmältningsenzymer i munnen och mag-tarmkanalen. Olika gazpacho recept kombinera flera råa grönsaker för en välsmakande pseudo förhistoriska måltid.