mynewspapers.net

Målet spåra idéer affisch ombord

Målet spåra idéer affisch ombord


Skriva ner mål, dela dem i steg och spåra dina framsteg kan hjälpa dig att omvandla dina drömmar till prestationer. Hålla en visuell representation av dina mål och åtgärd steg i varje dag. Med dina drömmar framför dig, kommer du bli påmind om de saker du vill arbeta mot och vara mer benägna att välja att arbeta på dina mål över tittar på TV eller surfa på Internet.

Vägen till målet

Målet spåra idéer affisch ombord


Om ditt mål kräver en långsam, stadig ansamling av liknande åtgärder, till exempel hålla sig till en marathon training plan, spara pengar till en resa för livet-listan eller skriva 500 ord om dagen i sex månader att producera ett utkast av din första roman, lägger tid och hand till att skapa en visuell representation av ditt mål. Detta kan vara ett håna bokomslag (komplett med "#1 Bestseller" högst upp), ett digitalt manipulerade foto av du passerar mållinjen på en stor tävling eller ett litet collage av bilder på ditt drömresmål. Anbringa denna representation i det övre högra hörnet av en affisch styrelse. Med en permanent spritpenna, rita en "väg" som leder från det nedre vänstra hörnet, slingrande över hela affischen styrelsen, slutar vid målet. Räkna ut hur många gånger du behöver upprepa din originalplan steg att nå ditt mål och därmed dela upp "vägen". Varje gång du går för en kör, skriva 500 ord eller stash £6 på kontot dröm, färg i ett av avsnitten road. Ju mer kan du se dig närma till ditt mål, desto mer motiverad du kommer att fortsätta att arbeta mot det.

Dröm Web

Målet spåra idéer affisch ombord


Dröm web målet spårning metoden passar komplexa mål med många skiftande, samverkande åtgärder, till exempel starta ett företag eller att göra en film. Placera din visuell representation av målet i centrum av affisch styrelsen. Rita många linjer som strålar ut från det, som om målet var solen i ett barns teckning. Rita en cirkel i slutet av varje rad och skriv delmål eller stora steg i kretsen. Om nödvändigt, rita linjer som strålar ut från cirklar och lista sub-delmål i dessa kretsar. Färg i kretsarna som du utföra steg mot att uppnå målet.

Vision BoardVision styrelser är klassiska mål-spårning verktyg eftersom de gör dina mål visuellt verkliga. Skapa ett collage som skildrar varje aspekt av ditt drömliv--hem, arbete, fritidsaktiviteter, relationer, bil, perfekt trädgård, allt. Lämna en remsa av affisch ombord synliga längs sidan. Varje gång du tar ett steg mot att förverkliga dina drömmar, skriva ner.